reklama

In vitro 2024 - refundacja

Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
Brzmi jak plan 😎

reklama
Tak już się doczekać nie mogę a z drugiej strony planuje weekendy tak żeby robić to co później w ciazy nie bardzo. Ten weekend mała daje do rodziców i mamy koncert a później disco po 5 latach starzy ida na dyskotekę. Do 30 idziemy, bo jeszcze nie byłam a tu 33 się zbliża w styczniu;) w przyszły weekend seans saunowy hot spot się otworzył w Krakowie, później Andrzejki, na Mikołajki do Wiednia do brata na jarmarki i po nich transfer ;)
No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!

No to super, szybko ci czas zleci jak będziesz miała tak zaplanowane ❤️ zazdroszczę tego jarmarku, będzie na pewno super!
Nigdy właśnie nie bylam i korzystając ze brat teraz mieszka jadę zobaczyć. A koncert, kupiłam bilety 2 lata temu jak miałam stłuczkę samochodowa zleciało szybko. Jak ja się cieszę że wam się udało z tymi transferami. Teraz czekać na przyrost bety. Naprawdę widzę że teraz jest szczęśliwa passa, przewaga pozytywnych wiadomosci ;)

Hej dziewczyny, nie wiem czy to bezsenność czy stres ale od 5 rano spać nie mogę. Siknęłam na test ale cóż no mocz taki 4h, a nie z nocy 🫣 Ja na śpiocha wstaje do łazienki i nawet nie kontaktuje 🫣 Czy ciemnieje nie wiem ciężko ocenić, beta prawdę powie. Jak mogę marzyć to bym chciała taką koło 90 ✊✊✊
Ja to samo, nie śpię i właśnie siknęłam haha zobaczymy zaraz czy ciemnieje czy nie :D budzik ustawiony na 7.30, a jak na złość się o 5 obudziłam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry