Lea2022
Moderator
A kiedy masz prenatalne?U nas dziś wyniki nifty - zdrowa dzidzia, uff. Teraz do usg genetycznego, czy wszystko ok, ale w głowie cały czas ten okropny krwiak. Jakby się teraz wszystko popsuło to nie wiem co bym zrobiła![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A kiedy masz prenatalne?U nas dziś wyniki nifty - zdrowa dzidzia, uff. Teraz do usg genetycznego, czy wszystko ok, ale w głowie cały czas ten okropny krwiak. Jakby się teraz wszystko popsuło to nie wiem co bym zrobiła![]()
Ja zmieniłam na strzykawki i igły takie stosowane w chirurgii plastycznej. Insulinówki z cienkimi igłami. Długo do nich wlatuje, ale później wbijam do końca (one są dobrej długości akurat) i w 95% jest naprawdę nieźle. A ja robię dwa razy dziennie.Dziewczyny macie jakieś tipy na bolesne miejsca po prolutexie? Wczorajszy i dzisiejszy zastrzyk to jakaś masakra, nie mogę napiąć mięśni brzucha tak mnie boli i najgorsze że nawet ten wczorajszy wciąż tak boliwcześniejsze też były nieprzyjemne czasem, ale nie aż tak. A nie zmieniłam nic, igły i strzykawki te same. Nie wiem gdzie się jutro wkłuje jak obie strony teraz takie zmaltretowane
![]()
Miałam cyklogest (progesteron 29 w dniu transferu ) . Neoparin acard encorton magnez . Myślicie że można coś jeszcze włączyć do następnego transferu ?Pogadaj może z lekarzem czy dołożyć jakieś badania przed i ewentualnie jakieś dodatkowe leki do transferu?
W zależności od poziomu estradiolu i progesteronu tu można dołożyć więcej jeśli wyniki są niskie...Miałam cyklogest (progesteron 29 w dniu transferu ) . Neoparin acard encorton magnez . Myślicie że można coś jeszcze włączyć do następnego transferu ?
Zapytam . Może coś pozmienia przy kolejnym transferze . Nie mieliśmy robionych też badań genetycznych . Wy dziewczyny do Katowice na badania genetyczne miałybyście skierowanie od waszego lekarza ? Musiałyście się umawiać tam genetyka czy prosto na badania jechałyście?W zależności od poziomu estradiolu i progesteronu tu można dołożyć więcej jeśli wyniki są za
A ja się właśnie z tymi nie polubiłamPolecam też takie strzykawki - pobierają się bez pęcherzyków i lepiej podaje się, nawet przez te cienkie insulinówkiZobacz załącznik 1670496
A płeć jaka?U nas dziś wyniki nifty - zdrowa dzidzia, uff. Teraz do usg genetycznego, czy wszystko ok, ale w głowie cały czas ten okropny krwiak. Jakby się teraz wszystko popsuło to nie wiem co bym zrobiła![]()
U mnie tez pierwsza procedura bez ani jednego zarodka. Z 6 zapłodnionych jeden dotrwał tylko do czwartej doby i też przestał się rozwijać. Czynnik męski, dopiero po kilku próbach udało się znaleźć jakiekolwiek plemniki. Też jestem w kropce czy startować od razu z kolejną stymulacja czy poczekać i spróbować podciągnąć starego jakąś terapią u androloga. Jednocześnie milion myśli a zarazem pustka w głowie. Przed podejściem do procedury nie miałam bladego pojęcia jak to może siąść na psychikę.Ja mam podobnie. Pierwsza stymulację rozpoczęłam 18.09., a w środę zaczęłam juz 3 cykl...
Też nie maszJa mam podobnie. Pierwsza stymulację rozpoczęłam 18.09., a w środę zaczęłam juz 3 cykl...