miszka0109
Fanka BB :)
No ale jednej też nie więc się nie stresowałasA wiecie, że ja nie zrobiłam ani jednego testu sikanego. Nawet jak już miałam pozytywna betę to nie zrobiłam. Bałam się. I dlatego nigdy nie zobaczyłam na teście dwóch kresek
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ale jednej też nie więc się nie stresowałasA wiecie, że ja nie zrobiłam ani jednego testu sikanego. Nawet jak już miałam pozytywna betę to nie zrobiłam. Bałam się. I dlatego nigdy nie zobaczyłam na teście dwóch kresek
![]()
Tak jak mówisz jest wydzielany skokowo więc jakbyś zrobiła godzinę później to mógł być 45 albo 30.Dziwna sytuacja, badałam proga dwa razy rano przed wzięciem cyclogestu i było na poziomie ~41 jednostek, dzisiaj badałam po wzięciu i wyszło ~36 jed. Jak to możliwe ze spadek ?Chwile temu na cito immuno do mnie pisał ze mam wziąć prolutex
Wiem ze naturalnie jest wydzielany skokowo a wiecie jak to wyglada jak sztucznie go dostarcza się ?
Nie ma to jak doza stresu przy niedzieli wieczór![]()
Dzięki ! Najadłam się stresu, kazała to wzięłamTak jak mówisz jest wydzielany skokowo więc jakbyś zrobiła godzinę później to mógł być 45 albo 30.
A 36 i 41 to bardzo podobne wartości no i bardzo dobry progesteron![]()
W tym szaleństwie jest metodaNo ale jednej też nie więc się nie stresowałasjest to jakiś sposob
Cały dzień w pracy. Teraz trochę wolnego przede mną. Czuję się dobrze, jajniki trochę uwierają, ale totalnie nie jest to uciążliwe i chyba najbardziej w tym wszystkim bolą mnie cycki.@nieznośne_poplątanie jak tam się dziś czujesz? Jutro wizyta![]()
Ja też niestetyAż boje się tej jutrzejszej bety![]()
Rozumiem cie doskonale.Ja też niestety![]()
Ja tak samo, poszłam od razu na betęA wiecie, że ja nie zrobiłam ani jednego testu sikanego. Nawet jak już miałam pozytywna betę to nie zrobiłam. Bałam się. I dlatego nigdy nie zobaczyłam na teście dwóch kresek
![]()