U
użytkowniczka 212
Gość
może to i dobrze, na spokojnie się przygotuję. I tak już nic nie zmienięAle przynajmniej wiesz że na 100% w lutym, bo czy w tym cyklu to była nie wiadoma….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to i dobrze, na spokojnie się przygotuję. I tak już nic nie zmienięAle przynajmniej wiesz że na 100% w lutym, bo czy w tym cyklu to była nie wiadoma….
Mi raz się zdarzyło dostać w trakcie brania proga, a normalnie to dostaję dzień, góra dwa po odstawieniu.znaczy no jestem 14 dni po owu, więc książkowo, ale myślałam, że po progu mi się przesunie.
A to normalne jak odstawiłaś, ja zawsze 2,5 dnia po odstawieniu dostawałamno odstawiłam go już 2 dni temu... (nie oceniajcie, ja po prostu wiedziałam, że nic z tego nie będzie)
Tak te uważam, że na spokojnie się przygotujesz i ruszysz z kopyta w lutymmoże to i dobrze, na spokojnie się przygotuję. I tak już nic nie zmienię
U mnie po dwóch dniach przerwy od proga, na trzeci dzień przychodził okres.no odstawiłam go już 2 dni temu... (nie oceniajcie, ja po prostu wiedziałam, że nic z tego nie będzie)
ja mam różnie, ale teraz mocno cierpięU mnie jak pomyliłam i zapomniałam rano wziąść proga a wzięłam wieczorem i ostatni wzięłam następnego dnia rano to i 14 dostałam okres... ale okresy mam teraz zabójcze... są krótsze ale mocno intensywniejsze... że względu że jestem teraz w domu to nie używam tamponów chyba że gdzieś wychodzę żeby ograniczyć do minimum infekcje przedbtransferem, ale to co leci ze mnie tragedia... co 30 min toaleta... I jak człowiek może ferrytyna podniesc.