Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Dawaj znaćChyba spróbuję jutro bo mnie już rozniesie![]()

Ja też już się doczekać nie mogę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj znaćChyba spróbuję jutro bo mnie już rozniesie![]()
Ile taki zastrzyk się utrzymuje?A Ovi już się u Ciebie wypłukało? Jutro będziesz 6dpt?![]()
To bardzo indywidualna kwestia. U mnie jeszcze nawet w dniu okresu był cień na teście. Miałam transfer w poniedziałek, we wtorek przyszła mi paczka z testami, więc zrobiłam wczoraj rano, żeby sprawdzić i u mnie nadal się utrzymuje, a dziś 10 dni po zastrzyku.Ile taki zastrzyk się utrzymuje?![]()
Bedzie dobrze - trzymam kciukiDziewczyny za godzinę mam wizytę " serduszkową" jestem przerażona tak bardzo się stresuje ,że aż boje się siadać za kierownicą .Dla towarzystwa jedzie ze mną siostra i wiecie co chyba zabieram ją żeby mieć wsparcie jak usłyszę coś złego ....Chyba ciąża po poronieniech po prostu już tak wygląda .
Nie masz. To już bardzo ładna kreska.6dptzobaczcie zdjęcie, czy ja mam zwidy?
Myślisz że to nie po Ovitrelle? Zastrzyk był w zeszłą sobotę wieczoremNie masz. To już bardzo ładna kreska.![]()
Myślę, że jednak zbyt wyraźna jak na 12,5 dnia po Ovi.Myślisz że to nie po Ovitrelle? Zastrzyk był w zeszłą sobotę wieczorem