Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dla Ciebie! Trzymam kciuki!
ja zawsze testuje testami z action - rozowe. Teraz tez zamówiłam testy z amazon z polecenia easyhome - polecane do testowania po in vitro i też pięknie pokazują
Na easy&home to już chyba za późno by zamówić. Może po prostu kupię jakiś inny z apteki.Mi się sprawdzają easy@home z Amazona. W tym cyklu aż z ciekawości sprawdzę czy na Pinku będzie coś widać, jak na pasku będzie nadal cień po Ovi. Chyba, że nie zdążę, bo zacznie ciemnieć![]()
wiesz, tak naprawdę jak mam wyjść to wyjdzie. Czy to takim testem czy innym. Ja wychodze z takiego założenia. Kup po prostu kilka różnych i sprawdzaj.Na easy&home to już chyba za późno by zamówić. Może po prostu kupię jakiś inny z apteki.
ale to chyba nie ma znaczenia, czy testujesz po in vitro, czy nieja zawsze testuje testami z action - rozowe. Teraz tez zamówiłam testy z amazon z polecenia easyhome - polecane do testowania po in vitro i też pięknie pokazują
Potwierdzam . Mi dwa razy pokazały cień 5dptja zawsze testuje testami z action - rozowe. Teraz tez zamówiłam testy z amazon z polecenia easyhome - polecane do testowania po in vitro i też pięknie pokazują
To z rossmana facelle też bardzo dobryNa easy&home to już chyba za późno by zamówić. Może po prostu kupię jakiś inny z apteki.