Czekam by w piątek zrobić przyrost bety. Oby się udałoGratulacje!
reklama
Lea2022
Moderator
Dobrze się zapowiada!Czekam by w piątek zrobić przyrost bety. Oby się udało![]()
Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Ja mam maluszka z takiego transferuKtóra z Was miałam transfer dwóch blastek i ma 1 dziecko?
Ja mam synka z takiego transferu. Podali mi 2 zarodki 4AA i 2BB i ciąża byla pojedyncza.Która z Was miałam transfer dwóch blastek i ma 1 dziecko?
morticia_adams
JaKtóra z Was miałam transfer dwóch blastek i ma 1 dziecko?
A wcześniej jak to było u Ciebie? Co było powodem takiej decyzji?Ja mam maluszka z takiego transferu![]()
A może chciałaś dwójkę od razu?
Tak samo podchodzę do tego... lepiej się nie nastawiać na nic bo później porażka bardziej boli... czuję się dobrze, trochę pobolewa mnie kręgosłup w dolnej części jak na początku okresu. Jutro dam znać czy beta rośnie... trzymaj kciukiCzasem coś poboli w podbrzuszu, ale ogólnie czuje się dobrze, normalnie. Jakby nic nie było.
Raczej staram się nie nastawiać na sukces..
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?![]()
A Ty w sobote robisz teścik ?
reklama
Lilli2
Trzymam kciuki za piękne przyrostyTak samo podchodzę do tego... lepiej się nie nastawiać na nic bo później porażka bardziej boli... czuję się dobrze, trochę pobolewa mnie kręgosłup w dolnej części jak na początku okresu. Jutro dam znać czy beta rośnie... trzymaj kciuki![]()
A Ty w sobote robisz teścik ?
A podchodziłaś na naturalnym cyklu czy sztucznym?
Ja już bym najchętniej zatestowała, ale 3 dpt nie ma sensu