lady_in_blue
Fanka BB :)
Accofil to pewnie nie ale ja kilka opakowań heparyny, która mi została po ciąży oddalam do hospicjum stacjonarnego. Chętnie wzięli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać co Ci lekarka zaproponuje.Ja jestem w Bocianie Szczecin, ale na razie za duzo nie mogę sie wypowiedzieć, bo mam 3 transfery z beta 0 i to raczej nie wina kliniki, tylko zarodków. Sama jestem ciekawa jaki będą mieli na nas plan na 2 procedurę, która tez pewnie rozpocznie się w sierpniu.
Mi dzisiaj Pani psycholog powiedziała, ze musimy ograniczyć spotkania (do tej pory raz w tygodniu) bo ma nakaz od kierownika placówki z racji na topniejącą kasę :/Hej, u Was w klinikach też się koncza/skończyły środki?..wpisaliśmy się na listę, ale jestem przerażona jak miałoby to wyglądać bez refundacji...może do września się zmieni..i bedzie nowa kasa...
Trzymam kciuki kochana za Was! Żeby ta droga ivf okazała się dla Was prosta i krótkaDobry wieczór, chciałabym się przywitaćtroszkę już podczytywałam wątek, bo przygotowywaliśmy się mentalnie na moment kwalifikacji do programu. Dziś nastał ten dzień
Lekarz chce jeszcze powalczyć wlewami u męża, bo kiepska fragmentacja, za 2 miesiące rozpoczynamyNie mam już psychicznie sił się kręcić w kółko- może coś wyjdzie w tym miesiącu, a może II będą za pół roku. Jestem dobrej myśli, oby wszystko poszło zgodnie z planem
![]()
Czytałam na grupie IVF na Facebooku że baardzo dużo klinik nie ma już środków i czekają ze może jakieś dodatkowe środki dostaną od MZ po wakacjach. A jak nie to styczeń….Hej, u Was w klinikach też się koncza/skończyły środki?..wpisaliśmy się na listę, ale jestem przerażona jak miałoby to wyglądać bez refundacji...może do września się zmieni..i bedzie nowa kasa...
Ja myślałam że dla par wcześniej zakwalifikowanych będą środki zagwarantowane, a to na nowo trzeba wejść i jak nie ma kasy to trzeba czekać w kolejce...pytanie do kiedy...;( i czy w ogóle dostaną środki i ilu jest przed nami...Mi dzisiaj Pani psycholog powiedziała, ze musimy ograniczyć spotkania (do tej pory raz w tygodniu) bo ma nakaz od kierownika placówki z racji na topniejącą kasę :/