reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej, u Was w klinikach też się koncza/skończyły środki?..wpisaliśmy się na listę, ale jestem przerażona jak miałoby to wyglądać bez refundacji...może do września się zmieni..i bedzie nowa kasa...

Dobry wieczór, chciałabym się przywitać 🥹 troszkę już podczytywałam wątek, bo przygotowywaliśmy się mentalnie na moment kwalifikacji do programu. Dziś nastał ten dzień 🥹
Lekarz chce jeszcze powalczyć wlewami u męża, bo kiepska fragmentacja, za 2 miesiące rozpoczynamy procedurę 🫶🏻 Nie mam już psychicznie sił się kręcić w kółko- może coś wyjdzie w tym miesiącu, a może II będą za pół roku. Jestem dobrej myśli, oby wszystko poszło zgodnie z planem 💜

Ostatnia edycja:
Hej, u Was w klinikach też się koncza/skończyły środki?..wpisaliśmy się na listę, ale jestem przerażona jak miałoby to wyglądać bez refundacji...może do września się zmieni..i bedzie nowa kasa...
Mi dzisiaj Pani psycholog powiedziała, ze musimy ograniczyć spotkania (do tej pory raz w tygodniu) bo ma nakaz od kierownika placówki z racji na topniejącą kasę :/

Dobry wieczór, chciałabym się przywitać 🥹 troszkę już podczytywałam wątek, bo przygotowywaliśmy się mentalnie na moment kwalifikacji do programu. Dziś nastał ten dzień 🥹
Lekarz chce jeszcze powalczyć wlewami u męża, bo kiepska fragmentacja, za 2 miesiące rozpoczynamy 🫶🏻 Nie mam już psychicznie sił się kręcić w kółko- może coś wyjdzie w tym miesiącu, a może II będą za pół roku. Jestem dobrej myśli, oby wszystko poszło zgodnie z planem 💜
Trzymam kciuki kochana za Was! Żeby ta droga ivf okazała się dla Was prosta i krótka 🤞❤️

Czytałam na grupie IVF na Facebooku że baardzo dużo klinik nie ma już środków i czekają ze może jakieś dodatkowe środki dostaną od MZ po wakacjach. A jak nie to styczeń….

Mi dzisiaj Pani psycholog powiedziała, ze musimy ograniczyć spotkania (do tej pory raz w tygodniu) bo ma nakaz od kierownika placówki z racji na topniejącą kasę :/
Ja myślałam że dla par wcześniej zakwalifikowanych będą środki zagwarantowane, a to na nowo trzeba wejść i jak nie ma kasy to trzeba czekać w kolejce...pytanie do kiedy...;( i czy w ogóle dostaną środki i ilu jest przed nami...

reklama
Wgl to jestem zaskoczona bo jestem na cyklu sztucznym i moj lekarz planuje transfer na 20 dc o_O ostatnio mialam na 16 i jakos jak tu kojaarze to raczej dziewczyny maja wczesniej, czy sie myle 🫣?

Do góry