Aneczka3131
Aktywna w BB
Mamy wynik hodowli!
6 zarodków

Po ostatnim razie to dla nas jest wynik marzenie !

6 zarodków
Po ostatnim razie to dla nas jest wynik marzenie !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piękny wynik! A co zmieniliście w stosunku do poprzedniej stymulacji?Mamy wynik hodowli!
6 zarodków
Po ostatnim razie to dla nas jest wynik marzenie !![]()
Jeśli chodzi o stymulację to miałam większą dawkę Bemfoli teraz miałam 300 . Metodę zapłodnienia zmienialiśmy na HBA - IMSIPiękny wynik! A co zmieniliście w stosunku do poprzedniej stymulacji?
Trzymamy kciuki dziewczyny za wasJa też melduję się z kropiem na pokładzienarazie leżymy pod kroplówką z atosibanem
U nas ja sama zaznaczyłam że chce z atosibanem koleżanka której się udało przy trzecim transferze mi poleciła, ogólnie są dwie dawki jedna podawana w zastrzyku dożylnie a druga w kroplówce po transferze za obie dawki w przypadku atosiban sun zapłaciłam 350zl czy pomoże nie wiemTrzymamy kciuki dziewczyny za was
Jak jest z tym atosibanem? Lekarz to zleca i ile to kosztuje?
350?U nas ja sama zaznaczyłam że chce z atosibanem koleżanka której się udało przy trzecim transferze mi poleciła, ogólnie są dwie dawki jedna podawana w zastrzyku dożylnie a druga w kroplówce po transferze za obie dawki w przypadku atosiban sun zapłaciłam 350zl czy pomoże nie wiemale zrobiłam co mogłam żeby się udalo
I to w klinikach mają? Czy trzeba to jakość zorganizować?U nas ja sama zaznaczyłam że chce z atosibanem koleżanka której się udało przy trzecim transferze mi poleciła, ogólnie są dwie dawki jedna podawana w zastrzyku dożylnie a druga w kroplówce po transferze za obie dawki w przypadku atosiban sun zapłaciłam 350zl czy pomoże nie wiemale zrobiłam co mogłam żeby się udalo
U mnie zlecała prowadząca. Receptę dostałam na dwa opakowania, małe i duże. To małe dostałam przed transferem w bolusie 20ml, a duże w kroplówce 500ml. Koszt leków 450zl, 150zl podanie.Trzymamy kciuki dziewczyny za was
Jak jest z tym atosibanem? Lekarz to zleca i ile to kosztuje?