Aż się wierzyć nie chce patrząc na statystykiPrzyrost dobry, ja miałam 6dpt betę 9, synek dziś kończy 2 miesiące
8dpt betę miałam 22![]()
reklama
Devin
Moderator
Statystyki to tylko statystykiAż się wierzyć nie chce patrząc na statystyki![]()
Najlepsze blastki nie wyszły u mnie
Devin
Moderator
Badasz jeszcze betę? Daj znać jakie wynikiU mnie ta lepsza również nie, no nic pozostaje badać przyrosty i jednak nie spisywać niczego jeszcze na straty![]()
Tak, jutro 10dpt. Dam znaćBadasz jeszcze betę? Daj znać jakie wyniki![]()
penguinlicious
Moderator
nieznośne_poplątanie
Moderator
Też ostatnio się nad tym zastanawiałam...Dziewczyny, a czy któraś z Was wie, co u @wrobelmm? Bo zniknęła na długo i nic nie daje znać![]()
U
użytkowniczka 212
Gość
Ja miałam z nią swego czasu sporo kontaktu, ale ostatnio niestety się rozluźniłDziewczyny, a czy któraś z Was wie, co u @wrobelmm? Bo zniknęła na długo i nic nie daje znać![]()
spoko23
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie 2 testy negatywne, więc beta to pewnie tylko przykra formalność. Czuję się pokonana, naprawdę miałam wrażenie, że zrobiłam wszystko i podskórnie czułam, że się udało. Nie wiem kiedy się pozbieram, świadomość, że został nam tylko jeden gorszy zarodek póki co mnie przytłacza 
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
dziś 11dpt? Przykro miCześć dziewczyny, u mnie 2 testy negatywne, więc beta to pewnie tylko przykra formalność. Czuję się pokonana, naprawdę miałam wrażenie, że zrobiłam wszystko i podskórnie czułam, że się udało. Nie wiem kiedy się pozbieram, świadomość, że został nam tylko jeden gorszy zarodek póki co mnie przytłacza![]()