• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

@by

miałam tak samo w Ciazy z synkiem. w sumie pierwszej ciazy też tak miałam. Na cito dzwonilam do lekrza żeby mnie przyjął. Synek zaraz ( w lipcu) będzie miał 3 lata, a gdy zobaczyla. plamienia myślałam ze to koniec. Dzis jest rezolutnym 2,5 latkiem ktory przegada każdego 🫣🤣energi ma ogrom 🫣 i uwielbia wymuszać wszystko co sie da 🫣🤣🤣 Glowa do gory mamo ❤️ wszystko będzie pieknie ❤️❤️❤️
Dzięki 😘 Ja też dzwoniłam spanikowana,dobrze że mnie przyjęli 🫣❤️Teraz co ból brzucha to się będę bać 🙄 I zapomniałam jeszcze spytać lekarza czy tyle dni po transferze mogę przyjmować nospe i ile razy dziennie.... Ktoś wie może ? ...

reklama
Ja też jeszcze kompletuje wymazy, bo akurat wtedy miałam okres. U mnie powodem jest bardzo niskie Amh oraz korzystamy z dawstwa materiału.
Hi, my też dopiero zaczynamy z IVF. Mamy za soba jedną nieudaną próbę pobrania komórek, tzn. udało się pobrać dwie komórki, ale zarodki się nie rozwinęły. Dlatego też zostaliśmy zakwalifikowani do procedury z adopcją komórki.
Właśnie skończyłam brać progesteron i czekam na @

Hi, my też dopiero zaczynamy z IVF. Mamy za soba jedną nieudaną próbę pobrania komórek, tzn. udało się pobrać dwie komórki, ale zarodki się nie rozwinęły. Dlatego też zostaliśmy zakwalifikowani do procedury z adopcją komórki.
Właśnie skończyłam brać progesteron i czekam na @
U nas będzie dawstwo nasienia natomiast też się boje jak to będzie z moimi możliwościami jeśli chodzi o komórki...
Póki co mam więcej obaw w sobie i strachu niż nadziei, że się uda chyba.

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy cierpliwości

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Wizyty :
13.03 - Kontakt z lekarzem w sprawie wyników @mariposa_
09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa

wychodzimy z za krzaków ❤️❤️

U nas będzie dawstwo nasienia natomiast też się boje jak to będzie z moimi możliwościami jeśli chodzi o komórki...
Póki co mam więcej obaw w sobie i strachu niż nadziei, że się uda chyba.
my mamy synka z dawcy. teraz wracamy po rodzeństwo, mamy jeden zarodek zamrozony, biologiczne rodzeństwo synka. Jeśli się uda to będzie cudownie 😍❤️ W razie niepowodzenia juz pytalam lekarza czy będzie możliwość skorzystania z tego samego dawcy, powinno nie być problemu lecz musi zajrzeć do banku czy jest jeszcze nasienie jego. Mam ogromna nadzieję ze ten najblizszy tranfer będzie ostatnim w moim życiu, co będzie czas pokaże.

my mamy synka z dawcy. teraz wracamy po rodzeństwo, mamy jeden zarodek zamrozony, biologiczne rodzeństwo synka. Jeśli się uda to będzie cudownie 😍❤️ W razie niepowodzenia juz pytalam lekarza czy będzie możliwość skorzystania z tego samego dawcy, powinno nie być problemu lecz musi zajrzeć do banku czy jest jeszcze nasienie jego. Mam ogromna nadzieję ze ten najblizszy tranfer będzie ostatnim w moim życiu, co będzie czas pokaże.
U nas naszego dawcy nie ma, więc musimy wybrać kogoś innego...ciężka decyzja no ale coz...

reklama
🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy cierpliwości

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Wizyty :
13.03 - Kontakt z lekarzem w sprawie wyników @mariposa_
09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa

wychodzimy z za krzaków ❤️❤️
To ja mam 19 psychologa i 23 wizytę u lekarza. No i będzie decyzja co dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry