• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Przesyłam Ci zarazki okresowe! Mam nadzieję że dostaniesz w najbliższych dniach 😁
Który to dzień cyklu i Ciebie?
37dc. Tzn mam takie przypuszczenie że jak byłam na wizycie u niego 26.03 to jeszcze powiedział że musi mnie raz zobaczyć więc zakładam że było przed.owulacja. ale jak byłam 31.03 to już nic nie mówił tylko że wszystko ok kwalifikacja. Więc moze koło 29-30.03 była taka przesunięta owulacja i powinien być na dniach. Ale nie mam wogole plamien a normalnie miałam 2-3 dni przed. Albo trafił się bezowulacyjny..

reklama
🩸 się rozkręciło, więc witam cykl, w którym powstaną moje przyszłe dzieci ❤️ Od jutra zastrzyki, a zapewne w sobotę 18 lub poniedziałek 20 będzie pierwszy monitoring 🥹
Cudownie! :)

Dziewczyny...wczoraj nad moim domem przeleciał klucz bocianów. Pierwszy raz widziałam jak tyle ich razem leci... Pod prysznicem się popłakałam myśląc o tym wszystkim... Dużo emocji mi ostatnio towarzyszy w tym całym procesie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry