• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Czy potem będąc w ciąży robiłaś rozszerzona diagnostykę jeszcze? Np nifty?
Nie, już nie robiłam żadnego nifty czy sanco. Za to zrobiłam po dwa razy pierwsze i drugie prenatalne u różnych specjalistów (na NFZ i z pakietu medi). I potem dodatkowo prenatalne trzeciego trymestru u jednego z lepszych specjalistów w moim mieście.

Nie, już nie robiłam żadnego nifty czy sanco. Za to zrobiłam po dwa razy pierwsze i drugie prenatalne u różnych specjalistów (na NFZ i z pakietu medi). I potem dodatkowo prenatalne trzeciego trymestru u jednego z lepszych specjalistów w moim mieście.
Naczytalam się i 2 procentach szans na błędny wynik i schizuje... Trochę mnie uspokoiłas

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Ale się dziś dziś dzieje 😍😍
27. 04 - Monitoring stymulacji. @Olka1987 Kochana za same dobre wiadomości 😍😍❤️🤞🤞🤞 za ustalenie terminu punkcji 🤞🤞🤞
28. 04 - Wizyta w klinice @MałaMi81 czekamy na wieści dziś i mocne kciuki za wizytę ❤️🤞🤞🤞🤞
28.04 - Wizyta w klinice JestemMama! mam nadzieję że dziś da mi wszystkie leki żeby rozpocząć stymulację 🤞🤞🤞

30.04 - Transfer @mariposa
04.05 - wizyta w klinice @fckathy
05.05 - wizyta w klinice i start stymulacji @laura_palmer
05.05 - wizyta w klinice @PgP
01.06 - Imunolog @JestemMama!

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Daje znać że żyje, nadal zakopana po uszy w robocie ale widzę światełko w tunelu. Pracuje od 6:15 dzisiaj, bo przez lekarzy mam dzisiaj dzień w kratkę. O 15 jad ze sobą, o 10 osłuchać córkę bo kaszle okrutnie.. ja zreszta też zaczynam...
A wy jak tam nastroje dziewczyny?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry