• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja na logikę to wiem, takie mnie po prostu mysli naszły przy emocjach, bo wiem że się może nie udać nawet przy 10 zarodkach. Ale ja nie wiem czy będę w stanie próbować więcej niż 3 razy.. ale te decyzje pewnie będą inaczej wyglądać jak przyjdzie taka konieczność.
Trzymam mocno kciuki zeby sie udalo teraz na 1 razem❤️✊✊✊
A jesli nie, to na spokojnie jak zbierzesz siły na bieżąco będziesz podejmować decyzje . Chociaż ja mialam 1 raz próbować tzn jedna procedura a teraz zacznie sie 3 ( tzn lacznie 6 ale 3 po urodzeniu) I kompletnie nie wiem skad tyle siły i determinacji we mnie

Na pewno będziecie do tego inaczej podchodzić. My chcemy mieć tylko jedna ciążę udana z tego, mamy 3 zarodki ale też gdzieś sobie założyliśmy już na początku ile razy podchodzimy do transferu.
też tak miałam, później jak nie wychodziło to stwierdziliśmy że jeszcze raz spróbujemy, później doszedł immunolog i tak skończyło się na 9 transferach 🫣jak się udał ten 9 i zobaczyłam synek jest cudowny postanowiliśmy wrócic po rodzeństwo, dlatego jestem teraz tu gdzie jestem 🫣 ale z całego serca życzę tobie żeby udał się najblizszy transfer ❤️

też tak miałam, później jak nie wychodziło to stwierdziliśmy że jeszcze raz spróbujemy, później doszedł immunolog i tak skończyło się na 9 transferach 🫣jak się udał ten 9 i zobaczyłam synek jest cudowny postanowiliśmy wrócic po rodzeństwo, dlatego jestem teraz tu gdzie jestem 🫣 ale z całego serca życzę tobie żeby udał się najblizszy transfer ❤️
Dzięki, też sobie tego życzę z całych sił.

O to dobrze ze zbadaliscie bo jak wszystkie takiej samej klasy byly to moglo sie trafic na ten chory A ciekawi Was czy obojetne jaka płeć?
Ciekawi, choć i tak obstawiamy na 99% dziewczynkę że będzie ale to tylko ze względu na potencjalny termin gdyby się udalo. Choć ciekawi nas trochę jak to było to z chłopcem...nie będę mówiła że najważniejsze żeby było zdrowe bo to oklepane ale generalnie fakt jest taki że gdybyśmy mieli dziecko naturalnie to też los by zesłał to co uważa i mamy takie samo podejście i teraz co do płci. Co będzie to na to czekamy 🩷🩵🩵🩷

Ciekawi, choć i tak obstawiamy na 99% dziewczynkę że będzie ale to tylko ze względu na potencjalny termin gdyby się udalo. Choć ciekawi nas trochę jak to było to z chłopcem...nie będę mówiła że najważniejsze żeby było zdrowe bo to oklepane ale generalnie fakt jest taki że gdybyśmy mieli dziecko naturalnie to też los by zesłał to co uważa i mamy takie samo podejście i teraz co do płci. Co będzie to na to czekamy 🩷🩵🩵🩷
Ale nie macie na karcie z badań płci? prawie zawsze jest wymieniona 🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry