Mam 26.05 monitoringJa mam wizytę u nowego gin w nowej klinice 19. A 26 chyba @PgP ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam 26.05 monitoringJa mam wizytę u nowego gin w nowej klinice 19. A 26 chyba @PgP ma
Mamuśka!!!!!Druga beta 18,30, przyrost 157%Ryczę!
Ja od kiedy biorę progesteron, to jestem bardziej zmęczona, ale nasiliło się 3 dni po transferze. Wczoraj padłam o 20, a wstałam o 5:40Dziewczyny, strasznie się cieszę z Waszych wyników i przyrostów, uśmiecham sie do telefonu i mocno Was przytulam! Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na swoje badania.Chwilowo mnie zmiotło z nóg i czuję potrzebę się położyć… też tak miałyście?
![]()
Znam ten bólDzięki! Tak też zrobię, zbadam proga razem z betą. Choć korci mnie, żeby sprawdzić betę wcześniej.![]()
no to chyba dolega mi to samo… 3dpt. Plus sporą dawką progesteronu, bo w trzech formach. Trochę mnę uspokoilas, bo zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko okJa od kiedy biorę progesteron, to jestem bardziej zmęczona, ale nasiliło się 3 dni po transferze. Wczoraj padłam o 20, a wstałam o 5:40![]()
W takim razie uzbroję się w cierpliwość i lepiej poczekam przynajmniej do 10dpt.Znam ten bólmi ostatnio wyszedł cień na teście 5dpt - blastka z 6 doby. Choć z perspektywy czasu myślę, że lepiej byłoby poczekać do tego 10-11 dpt, głowa byłaby zdrowsza.
takDziewczyny, czy wizyta serduszkowa odbywa się jeszcze w klinice?