• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziewczyny, strasznie się cieszę z Waszych wyników i przyrostów, uśmiecham sie do telefonu i mocno Was przytulam! Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na swoje badania. 😉 Chwilowo mnie zmiotło z nóg i czuję potrzebę się położyć… też tak miałyście? 🤔

Dziewczyny, strasznie się cieszę z Waszych wyników i przyrostów, uśmiecham sie do telefonu i mocno Was przytulam! Trzymam kciuki i z niecierpliwością czekam na swoje badania. 😉 Chwilowo mnie zmiotło z nóg i czuję potrzebę się położyć… też tak miałyście? 🤔
Ja od kiedy biorę progesteron, to jestem bardziej zmęczona, ale nasiliło się 3 dni po transferze. Wczoraj padłam o 20, a wstałam o 5:40 😂

Ja od kiedy biorę progesteron, to jestem bardziej zmęczona, ale nasiliło się 3 dni po transferze. Wczoraj padłam o 20, a wstałam o 5:40 😂
no to chyba dolega mi to samo… 3dpt. Plus sporą dawką progesteronu, bo w trzech formach. Trochę mnę uspokoilas, bo zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko ok 😉
Znam ten ból 😊 mi ostatnio wyszedł cień na teście 5dpt - blastka z 6 doby. Choć z perspektywy czasu myślę, że lepiej byłoby poczekać do tego 10-11 dpt, głowa byłaby zdrowsza.
W takim razie uzbroję się w cierpliwość i lepiej poczekam przynajmniej do 10dpt. 😉 Dzięki ☺️

reklama
u mnie punkcja przełożona na środę bo pęcherzyków jest bardzo dużo i muszą wszystkie dorosnąć 🫣 mają ograniczony wzrost przez ich ilość 🫣🫣🤣 powiedzcie mi ile miałyście dni stymulacji? Bo u mnie wypada 13 i zastanawiam się czy to nie za dużo a nie pamiętam jak wcześniej było 🫣🫣🫣🤦‍♀️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry