• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
ogólnie warto jeszcze jechać na taką wizytę, jesteście na lekach i lekarz ustali do kiedy je brać, jak bezpiecznie z nich schodzić. powie wszystko co i jak. Według. mnie warto tam jeszcze się udać. Dodam nawet że ja byłam. tak zestresowana ze moja ciążę nawet prowadził lekarz z kliniki, czułam. się bezpiecznie przy tym i wiedziałam że ja i synek jesteśmy zaopiekowani cała ciąże. Jak. dostałam plamienie to mój lekarz nawet odebrał. telefon w sobotę wieczorem i mówił co robić. ( miałam takie plamienia w 1.ciazy która straciłam. jak. i w tej z synkiem) potrafił na wakacjach telefon odebrać i mnie wcisnąć na wizytę mimo. że na infolinii mówili że nie ma miejsc....

Generalnie uważam że wybór dobrego specjalisty to podstawa, takiego żeby nam pasował :)
Ja już mam upatrzonego gdyby się udalo bardziej będę miała problem z wyborem szpitala.

ogólnie warto jeszcze jechać na taką wizytę, jesteście na lekach i lekarz ustali do kiedy je brać, jak bezpiecznie z nich schodzić. powie wszystko co i jak. Według. mnie warto tam jeszcze się udać. Dodam nawet że ja byłam. tak zestresowana ze moja ciążę nawet prowadził lekarz z kliniki, czułam. się bezpiecznie przy tym i wiedziałam że ja i synek jesteśmy zaopiekowani cała ciąże. Jak. dostałam plamienie to mój lekarz nawet odebrał. telefon w sobotę wieczorem i mówił co robić. ( miałam takie plamienia w 1.ciazy która straciłam. jak. i w tej z synkiem) potrafił na wakacjach telefon odebrać i mnie wcisnąć na wizytę mimo. że na infolinii mówili że nie ma miejsc....
Moja ciaze tez prowadzil lekarz z kliniki I tez byl a telefon zawsze lub na SMS. Ogólnie bardzo lubiłam mojego lekarza i mialam do niego zaufanie wielkie tylko po tych kilku latach wlasnie sie mega zmieniło podejście

Dziewczyny, czy Was też stymulacja tak przeorała emocjonalnie?
Ja dziś 6. dzień i od +/- piątku praktycznie wszystko u mnie wywołuje płacz 🫣 Spodziewałam się oczywiście, że objawy pójdą w tym kierunku, ale nie spodziewałam się aż takiego natężenia 😂 Na szczęście mąż już skumał, że jestem niestabilna emocjonalnie i potrzebuję specjalnej troski 🥸

reklama
Dziewczyny, czy Was też stymulacja tak przeorała emocjonalnie?
Ja dziś 6. dzień i od +/- piątku praktycznie wszystko u mnie wywołuje płacz 🫣 Spodziewałam się oczywiście, że objawy pójdą w tym kierunku, ale nie spodziewałam się aż takiego natężenia 😂 Na szczęście mąż już skumał, że jestem niestabilna emocjonalnie i potrzebuję specjalnej troski 🥸
To ja właśnie spodziewałam się emocji a wogole absolutnie nie miała na mnie wpływu. Aż sama byłam zdziwiona że naprawdę prawie bezobjawowo przeszla ta stymulacja. Ale daj siebie przyzwolenie, jednak to duża dawka hormonow..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry