reklama
Hej ja leczyłam się w Invimed w Poznaniu dr Michała Małka i u niego cały proces in vitroHej kobietki wojowniczki!
Chciałam się zapytać czy któraś z Was miała in vitro w klinice Invimed w Poznaniu, jeśli tak, którego lekarza polecacie???
Będę wdzięczna za informację i podzielenie się doświadczeniem![]()

Super człowiek

A czy mogę wiedzieć czy się udało?Hej ja leczyłam się w Invimed w Poznaniu dr Michała Małka i u niego cały proces in vitro
Super człowiek![]()

W takim razie gratulacje!!!@MartaJB udało się za pierwszym razem![]()
w czerwcu podchodziłam do stymulacji, punkcji i był świeży transfer
![]()

Podczas pierwszej wizyty w klinice zupełnie nie miałam pojęcia do jakiego lekarza trafię (tzn nie znałam kompletnie), w rozmowie z konsultantem Kliniki to właśnie on mi zaproponował dr Małka i tak zostało. Przez cały czas leczenia(prawie 2lata) należałam do dr Małka i nie zmieniłabym go w żadnym momencie 

Bardzo dziękuję za informacjęPodczas pierwszej wizyty w klinice zupełnie nie miałam pojęcia do jakiego lekarza trafię (tzn nie znałam kompletnie), w rozmowie z konsultantem Kliniki to właśnie on mi zaproponował dr Małka i tak zostało. Przez cały czas leczenia(prawie 2lata) należałam do dr Małka i nie zmieniłabym go w żadnym momencie![]()

reklama
Mam nadzieję, że w końcu się udaW razie czego służę pomocą![]()