• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

in vitro z komórką dawczyni

reklama
Ja bralam 0.8, zalecenia w ciązy stanowią ze trzeba brac 0,4 a w szczególnych sytuacjach wiecej. Ja ze wzgl na wiek bralam 0,8 i to zupelnie wystarczy szczegolnie ze mialam tez jakis zestaw witamin dla przyszłej mamy i tam tez byl folian.
Kurcze, to zły sobie kupiłam 🤦bo ten mocniejszy .....dobrze że czasami zapominam wziąć 😁. Po świętach kupię z mniejszą dawką

Nie. Poczekaj. Ja po usg dopochwowym w 19 tyg wylądowalam w szpitalu z krwawieniem. Na szczescie nic sie nie stalo gorszego ale stres koszmarny. Po co ci to. A jak w ogole się czujesz?
Póki co rewelacyjnie, dziękuję że pytasz.
U mnie żadnych dolegliwości. Cały czas pracuję (alleluja home office), codziennie zaliczam długie spacery, brzuch już delikatnie zaokrąglony (wydaje mi się, że jak na 15tc to dość mocno). Na wadze 2,2 kg na plusie. Za nieco ponad miesiąc (1 lutego) mam zaplanowane połówkowe. Dasz wiarę?

Póki co rewelacyjnie, dziękuję że pytasz.
U mnie żadnych dolegliwości. Cały czas pracuję (alleluja home office), codziennie zaliczam długie spacery, brzuch już delikatnie zaokrąglony (wydaje mi się, że jak na 15tc to dość mocno). Na wadze 2,2 kg na plusie. Za nieco ponad miesiąc (1 lutego) mam zaplanowane połówkowe. Dasz wiarę?
Dam dam :) ale Ty malo przytylas zazdroszcze, ja na tym etapie to juz chyba 7 a cala ciaze 24…. Na szczescie juz zrzucilam

Dam dam :) ale Ty malo przytylas zazdroszcze, ja na tym etapie to juz chyba 7 a cala ciaze 24…. Na szczescie juz zrzucilam

Staram się pilnować z jedzeniem, bo wystarczy że lekko pofolguję to waga leci do góry z prędkością światła. Stronię od słodkiego i póki co chyba to jest klucz do sukcesu. Oczywiście teraz mam dyspensę od dwóch dni, którą planuję zakończyć po świętach ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry