Gratulacjeboje się cieszyć w środę powtórzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacjeboje się cieszyć w środę powtórzę
Ja się nie szczepilam. Jestem w 19 tc i bardzo się boje zachorować, ale podobnie boje się szczepionki. Sam producent w ulotce pisze, ze jeżeli nie jest się w dużym zagrożeniu na zachorowanie w ciąży to żeby się skonsultować z lekarzem… lekarze doradzają szczepienia dlatego codziennie mam mętlik w głowie, ale grupa kobiet w ciąży jest dopiero w czasie badań… ciężki temat bardzo.Dziewczyny szczepiłyście się na Covid?
Ja nie ale jest tyle zachorowań wśród znajomych że zaczynam się bać.
Nie konsultowalam tego z lekarzem, nie jakie są opinie lekarzy...
W ciąży podobno najbezpieczniej szczepić się w 3 trymestrze...Ja niezauwazylam nic takiegoiui miała na naturalnym cyklu I udało sie za pierwszym razem . 30.05 miałam szczepienie a iui 24.09 , nie brałam tabletek antykoncepcyjnych , a okres miałam czasem jeden dzien różnicy max , zawsze w punkt
owulacja tez regularnie więc to raczej mit z zaburzeniem owulacji
![]()
Trzymam kciuki !!!Ja testuje w czwartek w tym tygodniu.
Która to Twoja inseminacja ?Dzięki 14 dzień po. Inseminacje miałam 18.11. Już stresik jest ale taki pozytywny. Nie mam objawów czasami zakuje mnie jajnik.
Pierwsza i w głębi serducha mam nadzieję ze udanaKtóra to Twoja inseminacja ?
Ja jedyne co mam, to zawroty głowy, ale jestem dopiero 7 dzien po... więc wydaje mi się, że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek objawy