Madzia_85
Zaciekawiona BB
ObyNa pękniętych też się udaje....to nie ma znaczenia większego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ObyNa pękniętych też się udaje....to nie ma znaczenia większego![]()
Do 24 h po pęknięciu jest szansa ale im później tym gorzej...Na pękniętych też się udaje....to nie ma znaczenia większego![]()
Dlatego mam wrażenie, ze nasza Pani doktor zbyt mało uwagi poświęca na monitoring. Byłam na monitoringu w poniedziałek ok 11 pecherzyki były dwa największy 20mm, a w środę o 17 przy iui juz oba pęknięte.Do 24 h po pęknięciu jest szansa ale im później tym gorzej...
20 mm pęcherzyk to jest w sam raz do IUI. Ja IUI miałam właśnie na pęcherzykach 20mm max 21mm...ale i tak się nie udałoDlatego mam wrażenie, ze nasza Pani doktor zbyt mało uwagi poświęca na monitoring. Byłam na monitoringu w poniedziałek ok 11 pecherzyki były dwa największy 20mm, a w środę o 17 przy iui juz oba pęknięte.
Jak się czujesz? Co u Ciebie?Neosine, ibuprom zatoki, syrop na kaszel, rutinoskorbin, witaminy d3, B6, b12 itp
Ja też mysle o in vitro po nowym roku Ale do kwietnia mam umowę i boje się ze nie zdążę do 12 tyg. Wiec poczekam gdyby się nie udała teraz inseminacja do tego kwietnia . A jak się czujesz ?Obyjeśli niestety nie to przed sylwestrem testujemy, upije się z żalu w sylwestra a od stycznia działamy z in vitro.
Dobrze,Ja też mysle o in vitro po nowym roku Ale do kwietnia mam umowę i boje się ze nie zdążę do 12 tyg. Wiec poczekam gdyby się nie udała teraz inseminacja do tego kwietnia . A jak się czujesz ?
Ja też mysle o in vitro po nowym roku Ale do kwietnia mam umowę i boje się ze nie zdążę do 12 tyg. Wiec poczekam gdyby się nie udała teraz inseminacja do tego kwietnia . A jak się czujesz ?
Dobrze, ale przy poprzednich 3 iui tez tak było wiec nie wiem czy to dobry znak. Ja mam nadzieje, ze procedura invitro nie będzie długa. Musimy badania ponownie zrobić bo zaraz minie 6 mies. A jak Ty się czujesz?