Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na podstawie wykresu ciążę można podejrzewać dopiero po 16 wyższych. Standardowa faza lutealna (wyższych temperatur) trwa 10-16. 8 dni po owulacji to za wcześnie. Skąd wiesz kiedy była owulacja? Byłaś na monitoringu? Jeżeli nie to tylko podejrzewasz kiedy była. Ja bym test zrobiła dopiero w 14 dniu wyższych temperatur.Zobacz załącznik 1240001
Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Temperatura pnie się w górę czy mogę być w ciąży? Wczoraj test negatywny ale może jeszcze za wcześnie? Bo wychodzi że dopiero 8 dzien po owu. Za 2-3 dni zrobię znowu jeśli ciągle będzie wyższa temp.. Ale czy to może być ciąża?
Zobacz załącznik 1240001
Proszę o pomoc w interpretacji wykresu. Temperatura pnie się w górę czy mogę być w ciąży? Wczoraj test negatywny ale może jeszcze za wcześnie? Bo wychodzi że dopiero 8 dzien po owu. Za 2-3 dni zrobię znowu jeśli ciągle będzie wyższa temp.. Ale czy to może być ciąża?
Hej dziewczyny mam taki problem . Nie wiem jak interpretować mój wykres temperatury . Testuję ja od niedawna i jakiś czas temu zauważyłam zmianę . Od kilku dni temperatura trzyma się na poziomie 37°C - 37,3° C . Dodam że jestem 8 dni po owulacji . Okres mam mieć za 7 dni
Z tego wykresu to nie za wiele idzie wywnioskować. Masz tylko 7 pomiarów. Od kilku dni to znaczy od ilu? Skąd wiesz kiedy była owulacja?Hej dziewczyny mam taki problem . Nie wiem jak interpretować mój wykres temperatury . Testuję ja od niedawna i jakiś czas temu zauważyłam zmianę . Od kilku dni temperatura trzyma się na poziomie 37°C - 37,3° C . Dodam że jestem 8 dni po owulacji . Okres mam mieć za 7 dni
Czasem milczenie jest złotem, ale umiejetność powstrzymywania się w odpowiednim momencie jest cenniejszą umiejęnościąA jakie jest pytanie?
Czasem milczenie jest złotem, ale umiejetność powstrzymywania się w odpowiednim momencie jest cenniejszą umiejęnością [emoji6]
Domyślam się, że koleżanka potrzebuje wsparcia w interpretacji (w szczególnosci niedawnej zmiany) swojego wykresu temp., osobę jak mniemam, która się w temacie orientuje.