reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Ja też brałam Harmonet, Yasmin i Yasminelle. Teraz stosuję tą sama metodę co Gola ;-) A póki karmię pewnie będą gumki.

reklama
A ja mam od piątku niby @ bo jakaś bardzo skąpa jest i nie wiem czy to już ta prawdziwa @ czy tylko plamienia...

Co do tabletek to są też tanie, a dobre Sylvie czy jakoś tak - cena ok 10zł;)

margana ja juz stosowalam rozne min Harmonet, Yasmin, Cilest, plastry Erva, i cos tam jeszcze ale juz nie pamietam. Wiem ze po kazdych zle sie czulam - ciagle cos bylo nie tak. Dlatego teraz chce sprobowac innych, jak juz mam brac hormony to choc za nizsza kwote :sorry2:

martttika przy pierwszym dziecku tez czulam jakby sex byl za kare :-p Bylam tak wykonczona i niewyspana ze libido mialam zerowe. A teraz przy dwojce dzieci libido u mnie jest wieksze niz wtedy ;-) co nie zmienia fakty ze mamy okazje do przytulanek moze ze 2 razy w tygodniu...

Jakby nie te gumki to moglabym czesciej sie skusic na sexik, ale one calkiem mnie zniechecaja. Ale jeszcze 2 msc i przejde na "normalne" tabsy :tak:

Dzieki za opinie....
A no i teraz i ja mam znow @ a dopiero 2 tyg temu sie skonczyla jedna. ale brzuch mnie nie boli wiec to raczej nie sa takie naturalne @ tylko wywolane hormonami....

Ja to nawet jak by u nas przytulanek prawie nie było to bym brała tabletki, bo ja jestem zadowolona i ich działania w różnych innych dziedzinach niz antykoncepcyjna:-) Podoba mi się bardzo to, ze @ jest jak w zegarku, prawie co do godziny:tak:, jest krótsza i przede wszystkim dużo mniej bolesna, bo przed tabletkami to umierałam z bólu. Poza tym cera jak marzenie:-) No i ta pewność. Uwielbiam tableteczki:-D

Mnie cos ostatnio stresuje mysl o braniu tabsow.... Dwie moje kolezanki maja torbiele na jajnikach i podejrzewaja jako winnego wlasnie te hormony.... No i mysli o raku mnie nachodza...
nie wiem czemu jak bylam mlodsza uwazalam ze to najlesza metoda anty... A teraz jak pomysle ze mam je brac cale zycie to od razu widze jakies czarne wizje, ze mi sie stan zdrowia pogorszy przez nie :baffled:

nimfii wiesz co, tak na prawdę to kobiety stosujące antykoncepcje hormonalną rzadziej chorują na raka albo go wczesniej wykrywają, bo regularnie chodzą do lekarza i się badają. Tylko kwestia taka żeby mieć dobrego lekarza.

reklama
Ja tez byłam zawsze bardzo zadowolona z tabletek. Mnie chroniły przed cystami na jajnikach. Także u mnie była to nie tylko antykoncepcja..
Teraz póki co jak pisałam wcześniej u nas straszna posucha, więc szkoda mi było tabsami sie truć...

Do góry