reklama

Intymne rozmowy listopadówek.

Dzieki za odpowiedz. Zapytam gina co mysli o tych badaniach krwi. No i watroba tez siada ;) Chyba ze sie stosuje Aseqrelle :-p W zasadzie chyba wszystkie tabsy anty te zlozone maja ten sam sklad? Czy maja rozne proporcje? bo zastanawiam sie dlaczego przy jednych mozna czuc sie lepiej a przy innych gorzej.

Tym razem baby blues mnie nie dopadl. Ale przy pierwszym synu mialam depreche przez 4 msc a zwiazane bylo to z nieudanym karmieniem piersia. Chodzilam i ryczalama bo mialam poczucie winy ze to przez moje odzywainie ozn cierpi na kolki itp....
Teraz przy Kubusiu na szczescie moge w pelni cieszyc sie macierzynstwem :D

reklama
ja też dostałam już 2@ po porodzie w niedziele jak w zegarku (28dni) zero bólu brzucha fajnie:tak: ale za to leje się ze mnie ja z kaczki nigdy nie maiłam tak obfitej miesiączki dziś to mi się tak słabo zrobiło o 2 w nocy jak małą przebierałam że myślałam że się przewrócę, :tak:muszę dużo pić żeby elektrolity wyrównać i witaminki łykać:tak:

A Ja wczoraj troszke plamilam i jest drugi raz takie plamienie od porodu :tak:
A tabletki jak na razie biore te cerazette no ale pozniej bede chciala przejsc na zwykle,denerwuje mnie ten brak @ a jednodniowe plamienie raz na jakis czas nie za bardzo mi sie podoba :nerd: kiedys bralam Microgyn ale niedlugo bo chyba tylko 3 miesiace :tak: a tak to nigdy nie bralam zadnych tabletek ani niczego innego przez 2 lata malzenstwa bylismy raczej ostrozni i jedynie stosowalismy stosunek przerywany i nie wpadlismy :tak: no ale teraz malzonek upiera sie ze mam brac i zabezpieczac sie tak do pewnosci :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
nimffi co ty tak często masz @ u mnie dziś jakieś plamienie delikatne chyba 3 @ będzie od porodu tez na cerazzete jadę ehh taka nazwa tabletek a cerę mam paskudną przez nie..:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry