reklama

Intymnie po ciąży

reklama
witam. ja na szczescie teraz nie bylam nacinana ani nie peklam:))takze smigam jak latawiec heheh. nic mnie nie boli i chyba juz po woli wracam do swoich rozmiarow "TAM"...a co do pierwszego razu po porodzie to juz nie moge sie doczekacccccccccccccccccccccccccccccccccccc!!!!!chociaz obawy sa jak to bedzie..ale mam juz taka ochote na M ze masakra

ja w sr ide do lekarza na wizyte kontrolna, ciekawe co powie na ta moja blizne.... z jednej strony swietnie wyglada cieniutka nitka a z drugiej wlasnie cieknie, mam nadzieje ze nic powaznego bardzo sie nie dzieje.
:cool:
a co do seksowana,to ja biedna na glodzie, a nie moge przez ten brzuch bo odchody sie skonczyly tylko sluz jest.

Dziewczyny a jak to jest z tabletkami hormonalnymi po ciąży? Trzeba czekać na pierwszą miesiączkę?

A ogólnie jak długo nasze hormony dochodzą do normy? Mi dalej strasznie zanieczyszcza się twarz wągrami i strasznie się pocę...

ja tez sie poce szczegolnie w nocy -jak wstaje do malej to mam mokre wlosy jakbym spod prysznica wyszla i koszulke na karku ze szok. co do bzykanka to chyba dzisiaj wypozycze se mezusia i to zaraaaaaaaaaaz, a jutro mam wizyte u gin. ciekawe co mi powie.

W nocy też budzę się zlana potem. Trzy razy zmieniam koszulkę ;/ bo mokrusieńka jest. Poduszkę, to chyba za chwilę wyrzucę :(
Za to dzisiaj miałam taką sex projekcję :D, że już nie umiem się doczekać końca połogu i doskonale Was dziewczyny rozumiem :D

Z bzykaniem to ja jeszcze poczekam - chyba się boję. Niech no lepiej gin najpierw tam pozagląda, choć wkładek nie noszę już od ponad tygodnia (suchutko!) a przykładowo: moja siostra krwawiła 8 tygodni...

Bosze ja o przytulankach nawet myśleć nie chcę :-( Boli ciągle, jakby mniej ale jednak. W dodatku teraz to jakby między pochwą a odbytem krwiak się zrobił czy coś. Pewnie to nie krwiak ale od szwu tak coś tam boli. Grrr Te supełki kiedyś odpadną??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry