reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hope, nie wiem jak Cię pocieszać , bo pewnie się nie da, ale myślę o Tobie ciepło.

Yoanna moja kuzynka wczoraj tez miala wizyte u doktor Moniki

laski dodzwonilyscie sie do doktora J?

tak jak yoanna napisała ja sie dodzwoniłam w ostatni poniedziałek i mamy wizytę 23 sierpnia.

pozdrawiam ciepło i trzymam kciuki za wszystko:-)

reklama
Cześć. Po badaniach i różnych takich zdecydowaliśmy się z mężem na IUI. Dopiero podjęliśmy tę decyzję, więc jeszcze pewnie chwila przed nami, ale czytam Was i widzę, że sporo się tu wystarało skutecznie.

Cześć wszystkim w ten upalny dzień:)

No to jestem po iui w 16dc, w sobotę miałam i wszystko było troszkę inaczej niż pozostałe...inny lekarz, pęcherzyk jeszcze rósł i przed iui nie pękł,a zaczęły rosnąć po prawej stronie, dodatkowo mi przepisał oprócz dupka luteinę i cholera zapomniałam zapytać do kiedy mam ją brać:(

Nati, ja też trzymam kciuki&&&& A nie idziesz podejrzeć czy pęcherzyk pękł? Tak byłoby bezpieczniej przed rozpoczęciem przyjmowania dupka i luteiny chyba...
Kasik, jak się czujesz? Kiedy beta? Kciuki zaciśnięte&&&&&&

Dzień dobry:happy2:

Zeby nastapil dziewczyny jakiś przełom, juz czas...
Kasik37 w Tobie teraz cała nadzieja...
Nati35, bo na Ciebie przyjdziem nam dłużej czekać...
Dziewczyny Wam fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nasz postulat!
" Chcemy nowej ciazy, chcemy nowej ciazy"!!!!!*

*Tylko gdzie to wysłać?
Kierunek rząd Donaldinio?
Kierunek doktory, znachory?
Kierunek wszystkie zastępy świętych?
Kierunek wujek Marian( mówi, ze wszystko moze...)?

reklama
Do góry