Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam my kochamy sie 2-3 w miesiącu przed ciazą było cześciej,chociaz 2-3 w tygodniu,może to przez zmęczenie ja po całodziennym bieganiem za julcia a mąż zapracowany,kiedy kłade sie do łózka to zasypiam prawie natychmiast a jak jest u was tez po porodzie sie po zmieniało czy może jest częściej pozdrowionkahej
Tak sobie pomyslalam, ze nie ma jeszcze takiej ankiety (albo nie znalazlam takiej)
Moj maz jest szczesliwy jak kochamy sie co dwa dni >(czase to dla mnie tragedia tak czesto
)
Jak jest u Was.
Jak dluga przerwa powoduje napiecia, u mnie trzy dni i klops.
Odpowiadajcie i piszcie.
Pozdrawiam S.
chyba jednak dobrze jest skonstruowana sonda bo my z mężem kochamy się 2-3 razy w tygodniu ale to nie jest co drugi dzień tylko np. trzy dni z rzędu a później przerwa kilka dni, tak więc sonda jest okMoże sie czepiam, ale większosc sie kocha 2-3 x w tygodniu( 40%), jak wynika z sondy, ale tylko 11% co 2 dni, ale tak sie składa, ze kochajac sie 2-3x w tygodniu kochasz sie de facto co 2 dni, bo tydzień ma 7 dni.
Więc 1) ankieta jest źle skonstruowana
2) ktoś kto naprawde kocha sie w ciazy 3x w tygodniu powinien zaznaczyć co 2 dni raczej.
No, ale moze sie czepiam, bo ja sie kocham w ciazy tylko 2-3 x w miesiącu, a jak leżałam 3 tygodnie i miał krwiaka to wcale, bo mi sie coś tak pozmieniało tam w środku, ze mnie tylko szczypie i jestem suchai jest beznadziejnie, oczywiście liczę tylko tradycyjny seks bez oralnego, który zawyża troche statystyke

Czy to normalne ?