Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a u mnie jest z tym problem.. narzeczony pracuje za granicą od 4 miesięcy.. w przeciągu tych 4 miesięcy byłam u niego na tydzień i w ciągu tego tygodnia tylko raz się kochaliśmy..byłam wtedy w 6 miesiącu ciąży.. narzeczony argumentował swoje małe zainteresowanie sexem tym, że boi się, że zrobi coś dzidziusiowi.. może i to prawda, ale ja przez to, że kochaliśmy się wtedy tylko raz i już nie pisze do mnie takich wiadomości jak kiedyś czuje się mało atrakcyjna.. i czuję jakbym go w ogóle nie podniecała..
![]()
nie potrafię mu wytłumaczyć co się dzieje,bo sama nie wiem...
,ale postaram się ją w jakim takim stopniu odtworzyć...Kasia Bardzo dziękuje za radę i wsparcie. Byłam już u lekarza i stwierdził że to nie jest depresja bo nie mam świadczących o niej objawów. Nie jestem ciągle smutna ani zmęczona,nie mam problemów ze snem,apetytem,obowiązkami domowymi czy opieką nad starszym synem,nie czuje się złą matką,dbam o siebie i staram się dobrze wyglądać,czuję się atrakcyjna (nawet bardziej niż kiedyś,co zresztą zawdzięczam mężowi,który często powtarza jak mu się podobam,poza tym widzę jak na mnie patrzy pożądliwym wzrokiem,a to mówi samo za siebie...) Lekarz zasugerował żebym się komuś wygadała bo jako mama jestem ciągle w domu zajmując się dziećmi i nie mam z kim rozmawiać wiec zalogowałam się tutaj...jestem pewna że to pomoże bo już samo napisanie tego wszystkiego sprawiło że poczułam sie lepiej...