reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak czujemy nasze dzidzi :)

a co chcesz Lucyann wiedziec o tych basenach dla maluchów?ja pracowałąm swego czasu jeszcze na studiach na takim basenie z maluchami od 3 m-ca zycia.....<http://www.studiohera.pl/> podsyłam stronke basenu- kto z poznania to zapraszam- fajne zajecia fajni instruktorzy :pi sa zaj taz dla osób strszych tzw rehafity i dla ciężarówek tzw KWC i po ciązy tez sie cos znajdzie- aqua aerobiki polecam ;D

reklama
Aqua areobik to napewno nie dla mnie ze zwzgledu na zniszczone kolanka a zajecia z ciezarowkami i dziecmi u nas na studiach tez byly fajkne przezycie moja siostra chodzila ze swoimi maluchami wiec tez sie napatrzylam ale oni juz byli troche starsi ok 2latek , a tu mi bardziej chodzilo o czestosc infekcji czy jak zabezpieczyc uszka po basenie zeby dziecko nie mialo zaraz jakiejs choroby albo cos o kapieluszkach?!!!
ale dziekujemy za zainteresownie wszytkim mama polecam dopiero tam chyba mozna zoabczyc instynkt samo zachowawczy dziecka super sprawa

U mnie w Barendrecht 1 w tygodniu odbywają się zajęcia dla ciężarówek. A dla dzieciakow już od 2 miesiąca życia. Chcemy chodzić. Co prawda styczeń to nie jest najlepsza pora, ale hartujmy nasze dzieciaki!!

Wiecie, zmienil sie sposob poruszania mojego malenstwa. To ciekawe uczucie. Teraz bardziej sie przeciaga. Uparl sie na jedno miejsce i ciagle tam wypycha. Chyba prostuje nogi i pupką pcha się na mój lewy bok. A jak to u Was?

Cynamonka ja sie ciesze ze poszedl spac bo ja nie spie od 4:30 jak mnie obudzil to juz klapa nie spalam do szostej a potem to juz nie mialam weny na sen to jego rozpychanie przekrecanie pupa na prawo p[upa na lewo brzuch caly faluje i powiem szczerze ze nawet troche boli gdzie niegdzie... ;D wczoraj stwierdzilam ze sie przyzwyczailam do brzuszka chyba bede za nim tesknic? ::)

mój Mikołajek ułozył się bardzo głęboko w srodku mnie - dlatego mam niewielki brzuszek - jak przychodzi czas na aktywność fizyczną ( regularnie o 5:00 rano i wieczorkiem tak od 19-tej , w ciągu dnia niewiele daje o sobie znać ) to wypina pupkę na srodek mojego brzucha - dokładnie tu gdzie mam pępek - odpychając się nóżkami o żoładek - boli to jak cholera , aż łzy się cisną do oczu , a mimo wszysko radość w sercu i usmiech na twarzy , bo maleństwo się rozkosznie rusza - macieżyństwo jest niezwykłe !

moj maluch upodobal sobie lewy bok i jak sie naprawde wepchnie to niezle boli ;D
aktywne jest szczegolnie w nocy :) i wogole jestem jakas taka ociezala w nocy spie jednym okiem a w dzien bierze mnie czesto na spanie a nie za bardzo moge sobie pozwolic na sen bo pelno roboty i trzeba zajac sie paula

O Ewa to tak jak u mnie lewy boczek. Wspolczuje tym Mamom, które mają jeszcze starszą dzidzię. W końcu nie można jej zaniedbywać, a czasem sil nie wystarcza.

Wiecie co czy zdazylo wam sie wymiotowac teraz jeszce a fe chyba gdzies dostalam w zoladek strasznie nie mile to bylo!! :mad: ale i tak bede tesknic za tym Maluszkiem w brzuszku?!!!

reklama
Nie przejmuj sie Lucyann, ja wymiotuję permanentnie. Jak tylko zjem trochę za dużo mały wali mnie w żołądek i lece z tym bajzlem. A to 8 miesiąc...

Do góry