reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

m.a.l.i.n.k.a ktora pierwsza bedzie nosic pod serduszkiem dzidzie to sie okaze pewnie niebawem :)

a szczerze powiem , ze nie wiem co dzisiaj we mnie wstapilo, jakos tak odeszla ode mnie ta beznadziejnosc , ze pewnie to nie teraz, ze @ sie pojawi , ze bede sie dlugo pewnie jeszcze starac ...nie ma tego , zniklo ..... jakos tak bardzo pozytywnie dzisiaj mija mi dzien .... to pewnie przez wiadomosci od Izabelki i Dodeczki jak rowniez z pieknej pogody :)

Dziewczeta zyc sie chce !!!  ;D Jutro weekend , jupiiiiii  ;D

reklama
MONIQA wiecie co dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja juz sama nie wiem czy ja wygladam na jaks rozdrazniona? znowu sie posprzeczlama z mezem przez gadulca :( moi rodzice kupili sobie mieszkanie w bloku i tera je remontuja no i pozyczyli od mojego tescia dzis betoniarki no i nie zdazyli zalac podlog w calym mieszkaniu i chcieli betoniarkie do piwnicy no bo po co jezdzic w kolko ???? to nie bo sie poniszczy boze jacy ludize sa tempi ze tak powiem i znowu mosi wstac po 6 rano ale co tam dla tatusia to sie siediz cicho !!!!!!!!!!!!!!!! a juz sie czulam lepiej

Nie denerwuj sie tak mocno... zobaczysz będzie lepiej... może zostaw kompa i idź na spacerek-po co masz się wkurzać!!

IZABELKO niesety ze spacerku nici ten moj gadzina skonczyl juz prace i niedlugo bedzie w domu!! mam nadzieje ze sie obedzie bez klotn,I jak ja mam zajsc w ciaze?? dziecko by sie zestresowane urodzilo heh

m.a.l.i.n.k.a nie stresuj sie moja droga :) ..... olej system... to ze ktos ma cos nieprzyjemnego do powiedzenia nie znaczy ze ty musisz to "przejac" .... po prostu wez to na luzie ...usmiechaj sie ... powiedz " dlaczego mam byc rozdrazniona, przeciez taki piekny dzien" ..... obejmij tego zgredka meza i ucmokaj go i powiedz "kochanie nie dzisiaj i tak juz mamy schrzaniony humor , wiec zamiast go pogarszac , naprawmy go " ....mam nadzieje ze podziala, u mnie dziala .... aczkolwiek my zadko kiedy sie klocimy .... powodzenia w naprawianiu humorka :) buziaczki :-*

MONIQ no ii i znowu placze Smutna(y):(ostatnio spedzamy razem tak malo czasu brakuje mi go !!!!!!!!!!!!! nie raz mu to mowilam a on za 1 godzine jedzie sobie po mamusie na dzialkie bo tarusiowi sie nie chce wczesniej wrocic,moze to z rodzicami powinien sie ozenic a nie ze mna?przeprszam was ze m arudze ale nie chce sie nikomu skarzyc.I JAK JA MAM SOBIE PORPAIWC HUMOR :(

m.a.l.i.n.k.a wiesz co ja Ci proponuje ..... jak nie masz jeszcze pieska , to ja ci sprezentuje jak moja sunia sie oszczeni .... naprawde ...jak mi ciezko, brakuje mi towarzystwa ona zastepuje mi wszystkich ....jest przytulanska bardzo i kocha swoja pancie ;) ..... 40 kilo zywej wagi uwalajace sie na tobie zeby poprawic ci humorek i nie ma bata zeby nie przeszlo :)  :p ...yyyy nie wiem jak sie wkleja zdjecia wiec jak wymysle to ci ja pokaze ..... :) o nie , w avatorku masz jej pyszczek ;D ale jak dam rade to cala ci ja zaprezentuje :-*

i prosze nie smuc sie juz.... prosze :)

wiesz M.a.l.i.n.k.a, MoniQa ma racje..Mój mąz tez bardzo dużo pracuje..ciągle delegacje..itd.., ale jakoś już przyzwyczailiśmy sie do tego..te powroty są wówczas takie fajowe:)..i to prawda, że jak kolezanki znajomi, przyjaciele..czasem nie mają czasu..to na takie długie spacery..bądz samotne wieczory cudowny przytulak to super sprawa:)..(póki kruszynki nie ma:):) ;)..i dom pusty, jak w miom przypadku..My planujemy, jak skończymy budowe sprawic sobie drugiego..ale juz duzego psiaka..doga niemieckiego, badz terriera olbrzyma..a co..i rozmnożyć sie..by w domku było wesoło:) ::)

Dorka wiesz , ja to ogolnie jestem zdania...im wieksze potworki tym bardziej przytulanskie ;) ...... moja sunia moze nie nalezy do olbrzymow jak dog olbrzym , ale swoje ma i swoje wazy ..... a pamietam jedna historie jak kumpel mial doga arlekina i ten wspanialy "malutki piesek" ubzdural sobie ze jest miniaturka ratlerka i ladowal mi sie na kolana ....oj ...ciezko bylo  ;D

reklama
:)..ja póki co mam malego okrucha ..waży niecale 5 kg..malutki jamniczek szorstkowłosy:)..ale pewnie by chciał jakiegoś brata..wiekszego, którego by mógł pilnować(bo straszny zadzior z niego:) ;)

Do góry