reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak długo się staramy?

hej no niesety nie mialam czasu zeby sie przespac:)

PLUSKWA :) nie wiem ja juz sie nie napalam zobaczymy czy do 15 czerwca pojawi sie @ czy nie :)

reklama
DreamsAboutBaby i Elżbietka..ja nic nie chcę mówić, ale czyzby się malutka dzidzia w Was zagnieździła...:D :D Wszystko na tow skazuje. Spieszcie z informacjami :)

m.a.l.i.n.k.a trzymam kciukasy zeby sie nie pojawila..... i mam nadzieje ze bedziesz kolejna ktora bedzie dzielic sie z nami wrazeniami :-*

MONIQA dzieki za slowa otuchy.jA popsru nie naiwdze @ przez caly piwerszy dzien leze i nie moge sie ruszac bo mnie brzucho boli .Ty bedziesz pierwsza odemnie kotra bedzie miala dzidzie zobaczysz

Dreams i Elżnbietko wierzę że wam sie uda!!! Dajcie od razu znać jak zateścicie!

Też trzymam za Was kciuki! W końcu się uda! Od paru miesięcy ten cykl jest pierwszy w którym nie czekam, nie denerwuję się i nie latam po aptekach za testami. I wiecie co, chyba był mi potrzebny taki miesiąc odpoczynku. Jeszcze niecałe dwa tygodnie i wyjeżdżam odpoczywać a teraz naprawdę z utęsknieniem wypatruję @ , by szybko minęła i do roboty! Tym razem musi się udać!!!!! ;)

dziewczyny nie martwcie się, tylko spokojnie ja też dlugo nie moglam zajść w ciąże aż, zaczęłam się martwić co miesiąc latać do gina, w końcu mi facet powiedział, że mam się wyluzować a @ samo przyjdzie i miał rację!!!
trzymam kciuki za wszystkie starające się o maluszka na pewno się Wam uda buziaki :)

JUSTI wielkie dzieki i wielka buzka za slowa otuchy.To siuper ze ty masz swoje upragnione malenstwo jesli mozna wiedziec ktory misiac?

reklama
Margolis zazdroszczę wyjazdu:) ładnie sie opal :) i przywieź ze sobą lokatora :) a kiedy i gdzie ruszasz? Oczywiście jeżeli można zapytać ;D

Do góry