Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zawsze boćka jednego mozna zabrac ze soba w walizce , chociaz takiego na patyku , ale to zawsze bociek .... tak czy siak ...wypoczywaj i wracaj z fasolka
Margolis gratuluję pozdanych egzaminków i życzę cudownej niezapomnianej podróży poślubnej Wracaj koniecznie z dobrą nowinką i najważniejsze zapomnij o wszystkim co związane z dzidzią !!! Poprostu rozkoszuj się pięknymi widokami i rzuc się w wir przyjemności
Dziewczynki no która kolejna z fasoleczką ??? Ja tu czekam na newsy i czekam a Wy się chyba ukrywacie
Pozdrawiam :-*
Dziękuję MoniQa :-*
m.a.l.i.n.k.a tak masz rację doczekałam się... ale to nie koniec... teraz chcę być jak najszybciej po raz kolejny ciocią !!! Zrozumiano dziewczynki ??? Więc do roboty, ja trzymam kciuki i uwierzcie, bo ja wierzę że już nidługo będziecie zafasoklowane Jeśli mi się udało...
Dołączam się!!!
Chcę być znowu ciocią!!! To takie mile!!!!
Pozdrawiam i zmykam!
Dzidzia miała długi spacerek i dużo pysznego jedzonka i drzemke (od paru dni koniecznie ok 17). Jestem bardzo szczęśliwa!!!