reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

kinga: eh, na pewno sie jeszcze wszystko rozwiaze. :tak: moze do wrzesnia babcia odpocznie i zajmie sie karolka ;-) albo znajdziecie jakies inne rowni dobre rozwiazanie

my tez przed trudnym okresem. ja wlasnei sie dowiedzialam ze nie zakwalifikowalam sie na drugi etap rozmowy kwalif, na tego refernta :-( :sad:
wiec szukania pracy ciag dalszy...
mam tez nie bardzo chyba z bartkiem bedzie chciala zostac, bo ja mam pracowaac tam gdzie ONA mi powie, ze bedzie dobrze i gdzie ONA zaakceptuje, nie jakies tam sklepy czy cos tam :frown: no przesada.....

wiec jak znajde prace tam gdzie jej sie nie spodoba to tez bedzie lipa z opieka nad malym :no:

reklama
AniaM witaj...:tak::-D:-D

Kinia - wszystko sie ułozy zobaczysz.....a gdybyście Karolke zawozili do babci? może to rozwiąże chociaż kwestie dojazdów dla babci

ja także walcze z soba jak bedzie wyglądała opieka nad Antosiem od wrzesnia ..cięzko nam bardzo ..mijamy sie z moim K w drzwiach w zeszłym tygodniu w piątek widzieliśmy się 2 minuty......dosłownie w drzwiach ....mój Kuba jest pełen poświecenia pracuje na noce i jak wraca to siedzi z Antkiem cały dzień bez spania ..(podziwiam go bardzo) ale wiem że można tak czasami nie spac ..ale cały czas ...to go meczy...Tesciowa wypięła sie na nas i zachowuje się jak obca..od 2 tygodni nawet nie zadzwoni i nie spyta sie jak wnuk sie czuje (jest to bez serca kobieta i dotego samolubna i odgrywa sie na Antosiu a wszystko przez to że poprosiłam ją żeby Antoś więcej pił i sie obraziła ..masakra) ..wiec u nas żłobek musi niestety byc bo innego rozwiązania nie widze..bo niania..to jest w Łodzi coraz droższe rozwiązanie..kobity wołaja i nawet 12 zł za godzine. a my potrzebujemy kogoś na 2 góra 3 razy w tygodniu... zobaczymy jak to bedzie ...na razie musimy Antka zaszczepic ostatnia dawka HIB i zrobic choc po jednej dawce Meningo i peumokokom aby można go było z czystym sumieniem do żłobka posłać :tak:

kinga: eh, na pewno sie jeszcze wszystko rozwiaze. :tak: moze do wrzesnia babcia odpocznie i zajmie sie karolka ;-) albo znajdziecie jakies inne rowni dobre rozwiazanie

my tez przed trudnym okresem. ja wlasnei sie dowiedzialam ze nie zakwalifikowalam sie na drugi etap rozmowy kwalif, na tego refernta :-( :sad:
wiec szukania pracy ciag dalszy...
mam tez nie bardzo chyba z bartkiem bedzie chciala zostac, bo ja mam pracowaac tam gdzie ONA mi powie, ze bedzie dobrze i gdzie ONA zaakceptuje, nie jakies tam sklepy czy cos tam :frown: no przesada.....

wiec jak znajde prace tam gdzie jej sie nie spodoba to tez bedzie lipa z opieka nad malym :no:
Magda dziwne to trochę, twoja mama powinna się cieszyć że znajdziesz jakąkolwiek pracę i sie usamodzielnisz, tym bardziej że z pracą teraz kiepsko i raczej w ofertach nie da sie przebierać
ehhhhh te babcie. Ja ze swoją pokłóciłam się ostatnio bo wszystko chce robić po swojemu - ja przygotuję jogurt dla Mateusza - ona da serek, przygotuję ubrania - ona założy inne - niby drobnostki ale czasem podnoszą mi ciśnienie. Bo jak jej coś powiem to ona mi potem wpiera że nic takiego jej nie mówiłam.

Madzia- wszystko sie ułoży i znajdziesz prace a mama bedzie zadowolona zobaczysz że ja masz , ja na studiach pracowałam w sklepie i bardzo sobie to chwale był to elegancki butik ale bardzo wiele sie tam nauczyłam zwłaszcza obsługi klienta , poznałam fajne kolezanki z którym mam kontakt a ciuszki czasami załatwiaja po niższej cenie ...:tak::tak:wklejam link do tej firmy Madzia spójrz sa tam oferty pracy Solar wiosna/lato 2007. Moda damska, projektowanie odzie

w legnicy tez maja swój sklep może akurat bedą kogos potrzebowac...firma jest fajna i to może byc dobre miejsce na rozkręcenie się ...ściskam cie i wierze że bedzie dobrze i znajdziesz prace.

AniaM :-) Fajnie, że już jesteś z nami. Odgruzuj dom i siadaj do komputera :-) Bardzo się za Tobą stęskniłam :-)

Lolcia, skąd ja to znam???

Magda, nie chce Cię tu podburzać, ale .... jesteś dorosła, masz męża, dziecko i mamy słuchasz??? :-DTo żartem, a tak poważnie, to TY DECYDUJ

Lolciu - ach te babcie..... ja ze swoja mama ma scysje o zywienie Antka ale tak nie wtraca się w nic więcej...ja to mysle że to chyba z troski o wnuki ;-):tak::tak:

kinga: nie podburzasz :-) ja wlasnie zaczelam o to teraz walczyc. bo w sumie od niedawna wyszlo z niej "szydlo z worka" bo tak to sie nie ujawniala ze swoimi "planami" zawodowymi co do mnie :eek:
chce zlozyc oferte do sklepu z ciuszkami dzieciecymi, , jej opczywiscie nie pasuje... ale powiedzialam ze jak nei bedzie chciala zajac sie bartkiem to dam go do zlobka, albo pawel pojdzie na wychowawczy :-p

reklama
jejku ja naprawde licze na to że nie będę układać zycia moim dzieciom -

tak sobie obiecuję obiecuję i obiecuję...

Do góry