reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Bartek tez dzis kiepsko spal, obudzil sie o 2:30 i przez ponad godzine nie mogl znowu usnac. ale cos mu przeszkadzalo, bo oczka widzialam ze mu leca, ale co chwile sie wybudzal :-( na szczescie obylo sie bez placzu ;-)

Ja już nawet nie kontroluję, ile razy wstaję do Łukaszka. Patrzę na zegarek i próbuję dać wody mineralnej, jak nie chce - to smoczuś, a jak minie 3-4 rano to wędruję do kuchni zrobić mleczko. Trochę pogada w łóżeczku, a później dosypiamy - dziś do 7.30.

Osinka najważniejsze jest to że jesteś optymistycznie nastawiona! Mam nadzieję, że Agatka prześpi całą noc!

ja zauwazylam ze Bartek jest bardzo niespokojny miedzy 23:30 a 0:30 (zwykle po dwunastej dostawal mleko) a teraz juz tylko herbatka az do 3- 3:30 ja sie uda ;-)
moze z czasem uda mi sie tak przeciagnac go na herbatce cala noc :confused: fajnie by bylo, tylko w sumie czestotliwosc mojego wstawania w nocy nie zmiejszyla sie...

ja mam doła totalnego. byliśmy dziś u kolejnego rehabilitanta. prytanie. wynikło z tego, że na rehabilitacji z nfz to idą po najmniejszej linii oporu. ćwiczenia trwają 10-15minut, a prywatnie pani ćwiczyła z Piotrem prawie godzinę. do tego mamy mnóstwo zalecen jak postępować z Poitrem, o których w przychodni nawet się nie zająknęłi.
w jednym się zgadzali tylko, że może być tak że Piotr dopiero za rok zacznie chodzić.
mam dość - kilku lekarzy udusiłabym.

reklama
Kaska- oni daja najgorsza wersje zeby sie pozniej ich nie czepiac, ty sie nie przejmuj - najprawdopodobniej wcale najczarniejsza wersja sie nie sprawdzi (zwykle sie nie sprawdza) i wkrotce Piotrek zacznie nadrabiac :-)

Osinka- witaj w klubie :-D Ja mam tak od 2 albo i 3 miesiecy :-D Juz sie przyzwyczailam i zaczynam sie niepokoic jak Ola pospi np. 2,5 czy 3 godziny bez przerwy :-D Przyczyny nie znam. Raczej nic jej nie boli.

Do góry