reklama
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
Jak ja mogę miec dobre samopoczucie jak trzeba było zwlec się z ciepłego łóżeczka po czwartej bo siła wyzsza chciała sie juz bawic, boli mnie głowa a przedemną perspektywa "uroczego "popołudnia i wieczoru u teśniów i szwagierki - ja nie chce
Mam nadzieje, ze za rok bedziemy ubierali swoja choinke w swoim domku i ze bedzie spokój taki ja lubie
Mam nadzieje, ze za rok bedziemy ubierali swoja choinke w swoim domku i ze bedzie spokój taki ja lubie
oj dziewczyny a ja jestem chora
a zaraz mamy się zbierać i jedziemy na święta do Łodzi. nie jak ja to przeżyję
Milutek też kaszle, ale nie ma gorączki i gardło nie jest czerwone. Lekarz przepisałam mu syropki i powiedziała, że może jechać.
Odezwę się po powrocie. A teraz gorąco, świątecznie was ściskam. pa

Milutek też kaszle, ale nie ma gorączki i gardło nie jest czerwone. Lekarz przepisałam mu syropki i powiedziała, że może jechać.
Odezwę się po powrocie. A teraz gorąco, świątecznie was ściskam. pa
lolcia81
Podwójna szczęśliwa mama!
a moje samopoczucie fatalne, przez duże F...
nie czuję tych świąt, nie cieszą mnie one - źle...źle mi
iwosz co sie dzieje????
już mi lepiej - zobaczyłam wczoraj wieczorem Piotrka brata, z którym nie jesteśmy w najlepszych stosunkach i jak myślę o jutrzejszej kolacji to ... myslę nie po chrześcijańsku jakby tu uniknąć łamania się z nim opłatkiem; poza tym jakoś nie jestem duchowo przygotowana do świąt - nie udało mi się pójść na żadne rekolekcje...takie tam duchowe rozterki mam... no i ta relacja z Markiem (bratem Piotrka)
a poza tym wszystko ok - Krzymek pomyka jak odrzutowiec, powiedział ostatnio "tata" - Piotrek chodzi rozczulony i wniebowzięty
a poza tym wszystko ok - Krzymek pomyka jak odrzutowiec, powiedział ostatnio "tata" - Piotrek chodzi rozczulony i wniebowzięty

RAtunku!! co zrobić jak Iga mnie gryzie??? już gdzieś to pisałam,ale moze ktoś miał podobny problem..myślę że nie robi tego specjalnie, ssie tak jak zawsze tylko zęby ma coraz dłuższe i każde karmienie...ehh szkoda pisać. nawet nie chce mi się myśleć że z tego powodu trzeba będzie przestać ją karmić...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasianka, nie mam jeszcze doświadczenia w tym temacie, ale... może spróbuj z nakładkami na piersi (z Aventu)?
moja kuzynka - matka dwójki dzieci - polecała mi je
moja kuzynka - matka dwójki dzieci - polecała mi je
reklama
Osinka, mam te wkładki aventu bo używałam ich na początki karmienia...ale obawiam się że to niewiele pomoże...choć nie zaszkodzi spróbować,nie mam wiele do stracenia.
Iga butelki nie toleruje wogóle od dwu miesięcy. a może niepotrzebnie isę martwię na zapas. w końcu jak będzie głodna to zje i z butelki pewnie...
Iga butelki nie toleruje wogóle od dwu miesięcy. a może niepotrzebnie isę martwię na zapas. w końcu jak będzie głodna to zje i z butelki pewnie...