reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Witajcie Cioteczki, nie nadrobie niestety tego co naprodukowalyscie. Ja ostatnio nie mam czasu na nic, kupe zamieszania i roboty ze sprzedaza domu i zalatwianiem spraw zwiazanych z kredytem. Do tego remont na nowym mieszkanku w toku i tam tez trzeba spraw dopilnowac. Juz powoli nie wiem jak sie nazywam. I zeby bylo malo, to dzis sie spielam z moim P, niestety przy Lolu i jestem przez to zalamana, bo nie powinnam do tego dopuscic, a jednak. Buziaczki Kochane Cioteczki - Trzymajcie Sie :-)

reklama
Dokladnie rok temu o 8 dostalam tabletke na wywolanie , ok 9 pojawily sie pierwsze skurcze...... a o 12.18 Selincia byla juz z nami :-) :-)
jak tylko sobie przypominam ten dzien to mam lzy w oczach...... a teraz to az sie poryczalam :-D ciekawe czy zawsze bede juz tak ckliwie wspominac ten dzien :tak:
oj jak ten czas zlecial a Selinka ma juz roczek :-) :-) i przygotowujemy sie do imprezki urodzinowo -chrzcinowej :happy:

izka ja cie rozumiem my wlasnie kupujemy dzialke budowlana.......projekty, urzedy .... a do naszego domu jeszcze taka daleka droga :zawstydzona/y:

KatiNj - jak to nie chroni sie kobiet w ciąży? Uszka do góry będzie dobrze.

Kinguś - ..dzieki za słowa otuchy

Mamooli- widze że my jestesmy równolatki....

Izka witaj ...trzymam kciuki aby się wam wszystko spełniło co zamierzyliście...a remont współczuje

Asia21- mnie też się zebrało na wspominki a z cesarskiego cięcia pamiętam każdą chwilkę ...jak wyjęli Antosia....i dali mi go zobaczyć...takie maleństwo:tak: :tak:

powoli wracam do normalnego zycia, prawie codziennie z mezem rozmawiamy. probujemy znalezc powod. jedyne co mu przychodzi do glowy to jakis chwilowy zanik kontroli-po pijanemu.
staram sie w to uwierzyc, ale jest mi ciezko.
ja zawsze myslalam ze jstesmy udanym, szczesliwym malzenstwem, nigdy nawet sie nie klocilismy... a tu takie rozczarowanie :no:

ale dobra koniec smecenia. dziekuje za dobre slowa. mozna na was liczyc :tak:

Ojojoj napisze krótko- ściskam Was mocno i trzymam kciuki oby wszystko pomyślnie się ułożyło

dziewczyny nasze pociechy koncza rok a jak zauwazylam kilka z nas tech obchodzitakie okrągle urodzinki :-) przekrroczymy magiczna 30 ja tez w tym roku koncze 30 lat ludu jak to zlecialo:szok:

a rok temu bylam na porodowce i czekalam i czekalam az w koncu o 23-05 pojawil sie pan wiosenka moj antos dzis konczy roczek Asia21 ja tez z samego rana sie poryczalam :confused:

viola 100 lat dla naszych wszystkich "wiosenek" !!:-) :-)

magda dobrze ze u Ciebie lepiej , czas leczy rany , na pewno wszystko bedzie dobrze :happy:

reklama
dziewczyny pisze w imieniu Violi ktorej niestety padl komputer ;-) :-D
wiecie jaka Antos sprawil jej pierwszoroczkowa niespodzianke??
zaczał dzis chodzic
gratulacje dla Antoniego!!!!!!!

Do góry