reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

właśnie popłakałam się ze śmiechu:laugh2::laugh2::laugh2:

pisaliśmy z mężem zapytanie na allegro czeskie - po czesku, z czeskim słownikiem i zastanawialiśmy się co sobie facet o nas pomyśli jak dostanie e-maila:laugh2::szok:
:-D co wy od sasiadow kupujecie?;-)

no i milego wypoczynku-ja tez zawsze wszystko pakuje-jakby maz mial zapakowac..................wole sama

reklama
Ł. śpi, a ja nadrabiam zaległości na BB. Śliczne słoneczko :-) Jak tylko się obudzi ubieramy się i na spacerek. Musiałam przymknąć okno, bo trochę mi nóżynki wyziębiło.
Ja uczulona m.in. na kurz najbardziej cierpię jak odkurzam :tak: :tak: Marzy mi się odkurzacz Electrolux coś-tam, coś-tam :confused: :confused: dla alergików. W moim to jedną stroną wciągam kurz, a drugą wylatuje i nie wiadomo, co lepsze-gorsze :szok:

Marlenka witam w klubie kurzowych alergików- dla mnie sprzątanie zakurzonych rzeczy, miejsc to masakra !!!!!! oczy pełne łez a nos pełny czego innego i mega kichanie cały dzień.
A dobry odkurzacz to naprawde zbawienie ja zbankrutowałam się na taki i przynajmniej przy odkurzaniu mam spokój z nosem i dla Kuby jest lepszy.

a Kuba teraz też śpi i ja też nadrabiam zaległości na bb :-) i póżniej ekspresowy obiadek jednodaniowy i wyruszamy na spacer - jak wsadze Kube do wózka - oczywiście

Aqua masz taki odkurzacz Electrolux?? Marzy mi się oj marzy. Dzisiaj trochę poprzestawiałam na półkach i oczyska mnie pieką.

marlenka - znam ten ból i wiem jakie to jest denerwujące - Mam Electrolux OXYGEN czy jakoś tak - najważniejsze, że działa anty kurzowo i nie kicham po odkurzaniu i nie śmierdzi

jeszcze chwilkę i do domku.
jutro sprzątanko
a w niedzielęjedziemy do Ustronia do Leśnego PArku Niespodzianek!!!!!!!! strasznie się cieszę

cześć dziewczyny!

wróciłam z weekendu, było super!!!!!!! pogodę mieliśmy rewelacyjną, nałaziliśmy się, naspacerowaliśmy za wszystkie czasy! widoki piękne! Agatka była zachwycona! apetyt strasznie jej dopisywał, jadła dosłownie za 2-je dzieci

rowerek przeszedł chrzest bojowy - Agatka jeździła w nim dumna jak paw:laugh2:

musimy częściej wyjeżdżać, bo wypad z domu to rewelacja - nic nie robi się, tylko odpoczywa ;) (w domu zawsze coś się znajdzie do zrobienia)

zdjęcia niebawem, dzisiaj już mi się nie chce ich przerzucać do komputera i zmniejszać

reklama
Do góry