reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Violciu- coś się znowu dzieje ...bidulku choraś..:-( :-( ja na takie rzeczy...stany chorobowe mam miksturę starochińską...do kubeczka wsyp łyżeczkę imbiru i łyżeczkę cynamonu zalej wrzątkiem zamieszaj..odczekaj az będziesz mogła wypić nie parząc się i wypij ..(lojalnie uprzedzam w smaku jest to paskudne ale wierz mi skuteczne) popijajc np. zwykłą herbatą (ja to nazywam popitką..) jeden łyk mikstury jeden łyk herbaty 3 razy dziennie wypij a następnego dnia poczujesz się lepiej...imbir ma własciwości anty bakteryjne i wirusobójcze.:tak: :tak:

reklama
Azik , nie chę Cię denerwować ale jakie to autko kupiłaś???bo ja też się przymierzam, to może mnie jakoś "ukierunkujesz" czego mam nie kupować;-)
ja z problemami codziennymi to chyba już dawno sobie nie radzę..a i tak nie mam ich wiele w porównaniu z innymi..
trzymaj się Azik, pewnie jutro będzie lepiej a już z całą pewnością ciut inaczej;-)

ogólnie kupiłam dobre autko - dobre bo wytrwałe i sprawne długo - pod warunkiem że sie o nie dba.... TICO - większość mechanikó je poleca

mój mąż zrobił jeden błąd - którego nie wolno popełniać kupujac uzywane autko - nie pojechał z nim do mechanika przed zakupem...

na pierwszy rzut oka autko jest ok, ale wystarczyło zajrzeć pod autko a okazało sie że tłumik dziurawy, że coś tam jeszcze i jeszcze..., zapchana misa olejowa, zapchany zbiornik paliwa, itp ird, po prostu ktoś nie potrafił zadbać o autko...

no i się uzbierało - wiem że jak je zrobię to długo mi posłuży, ale można był outragowac troszkę na te naprawy, a tak, beee

witam was kochane - mam internet u siebie i jestem przeszczęśliwa - zaległości nie nadrobie ale będe mogła być juz na biezaco - namówiłam męża nie było łatwo hehehehe - użyłam różnych środków ;-) i podziałało

aqua no to superancko!!!bo bez twojego poczucia humoru smutniej by bylo-bo ja zawsze jak czytam twoje posty-ryjek mi sie szczerzy:-)

no a ja wczoraj postanowilam sie przyszykowac na dzis-ladnie sie przystrzyglam:cool2: a tu rach ciach plany pokrzyzowane-@ przyszla.normalnie po 21 miesiacach!!!
nie jestem zla-bo jest bezbolesna-a wczesniej mialam jazde bez trzymanki

no ale byloby fajnie jeszcze pozyc bez

no mnie tak @ zaskoczyła przed ginem - zebrałam się po roku umówiłam a tu prosze w dzień wizyty pyk i już po wizycie i znów zwlekam - zawsze mi coś wypadnie i jakoś nie po drodze - mimo, że lubie mojego gina ale zawsze to gin

:elvis:tez lubie czystosc w domu, choc przy moim mezu jest to stan niemozliwy do utrzymania. Ale zeby jednoczesnie nie szkodzic swojemu zdrowiu wiekszosc rzeczy myje tylko sciereczka z mikrofibry zmoczona woda. BO te srodki do podlog, do mebli, okien itd. maja bardzo szkodliwe substancje lotne. Odkad dziecko jest w domu postanowilam ze nie bede mu niszczyc drog oddechowych i narazac np. na astme.

Tylko w lazience musze uzywac domestosa i cifa, ale tam niestety nie da sie inaczej.

:cool2:Ale nie wpadam w przesade.:-p:-p:-p Ja z podlogi generalnie nie jem (choc jak mi jablko upadnie to nie robie paniki i je zjadam:laugh2:), ale Oli czesto sie to zdarza- nie ingeruje przesadnie bo i tak wiekszosc zabawek lezy na podlodze a ona je czesto do buzi bierze. Co za roznica zabawka z podlogi czy kawalek ryzowego wafelka ? A Oli zdarzylo sie rowniez na dworze patyczka pochlonac:-p:cool2:

ufff
właśnie przygotowałam wszystko na jutrzejszy wyjazd, jutro rano pobudka, znoszenie klamotów do auta (Mąż pewnie będzie lamentował;-) na temat rowerka, wózka, ilości Agatkowych gadżetów:-p) i wyjazd na weekend!!!!

no to super Osinko. miłego wypoczynku. A mężowie generalnie są od tego żeby parkotać:-D:-D a kobiety i tak muszą co trzeba w podróż zabrać....

reklama
właśnie popłakałam się ze śmiechu:laugh2::laugh2::laugh2:

pisaliśmy z mężem zapytanie na allegro czeskie - po czesku, z czeskim słownikiem i zastanawialiśmy się co sobie facet o nas pomyśli jak dostanie e-maila:laugh2::szok:

Do góry