reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Kinga, dzięki za słowa otuchy...domu jeszcze nie kupiłam, ciągle się zastanawiam czy to dobry pomysł, bo się wrypię w kredyt do końca życia a i tak nie wiadomo czy dam radę.....i czy będę zadowolona. ale chyba się wezmę do roboty i przestanę marudzić bo m2 mieszkania w Krakowie to ok 8-9 tyś więc nie ma sensu....

Kaśka to Titek śpi jak moja Iga, też szaleje do 22-23 ale jeszcze nigdy nie spała do 8-ej :wściekła/y::wściekła/y:nawet w sobotę nie ma litości..

kasianka: a co bedzie dzien tracic. :-) bartek przez 3 tyg. wstawal o 5:20 :sorry2:

co do domu, to chyba rzeczywiscie lepiej zainwestowac w domek niz w mieszkanie, zawsze to cos swojego z dala od ludzi (nie tak za sciana)

A ja złapałam cholerną anginę i wczorajszy dzień i noc przespałam ciurkiem z przerwą tylko na antybiotyk. Całe szczęście mój Krzysiu zajął się dziećmi, bo ja nie byłam w stanie w ogóle ruszyć się z łóżka. Dziś całe szczęście już mi lepiej, nawet byłam na spacerze z dziećmi, za to tak mi Zosia dała popalić,że już wysiadam. Od rana z wszystkim jest na nie, wszystko chce sama, nic jej nie można pomóc, dotknąć, ani nawet spojrzeć na nią, bo od razu się wścieka:angry:.Teraz zjada pudełeczko po Fantazji, ale nawet jej nie ruszam, bo mnie zakrzyczy. Rosną jej teraz 3 czwórki równocześnie( Z czego jedna krwawi- czy to normalne? nie pamiętam , żeby Kazik tak ząbkował), czekam aż Krzyś wróci z apteki z Panadolem ,bo sie nam skończył, a Ibufenem Zosia pluje:rofl2:

suszi szybkiego powortu do zdrówka - trzymaj sie kobitko bedzie dobrze

moj antos jak mu sie wyrzynaly 3 i 4 tez troszke krwawily te dziasla ale jak tylko sie przebily to przestaly

kurrrrr usnęłam po 21 Titkiem. a teraz ta małą cholera sięóbudziła i się BAWI wyspana. z wielką awanturą oddał wydający dźwięki samochodzik.

A ja złapałam cholerną anginę i wczorajszy dzień i noc przespałam ciurkiem z przerwą tylko na antybiotyk. Całe szczęście mój Krzysiu zajął się dziećmi, bo ja nie byłam w stanie w ogóle ruszyć się z łóżka. Dziś całe szczęście już mi lepiej, nawet byłam na spacerze z dziećmi, za to tak mi Zosia dała popalić,że już wysiadam. Od rana z wszystkim jest na nie, wszystko chce sama, nic jej nie można pomóc, dotknąć, ani nawet spojrzeć na nią, bo od razu się wścieka:angry:.Teraz zjada pudełeczko po Fantazji, ale nawet jej nie ruszam, bo mnie zakrzyczy. Rosną jej teraz 3 czwórki równocześnie( Z czego jedna krwawi- czy to normalne? nie pamiętam , żeby Kazik tak ząbkował), czekam aż Krzyś wróci z apteki z Panadolem ,bo sie nam skończył, a Ibufenem Zosia pluje:rofl2:

bartek tez tak zle przechodzi zabkowanie i tez mu krwawia dziaselka, wiec to chyba w normie.

Iga mi dzisiaj znów pobudkę zrobiła przed 5-ą:no:
i to jeszcze obudziła się z płaczem... to że wstaje rano- trudno, jakoś to jestem w stanie przeżyć, ale jak się budzi taka mędoląca to ja mam cały dzień do d......
a niestety zdarza jej się to często..może coś ją boli...

młody dziś w nocy też płakał - w końcu wzięliśmy go do siebie i spał do 8. Ale niewygodnie się z nim spi ;-)
potem pomknęłam na jogę - fajnie było tylko zimno i jak wracałam (sprytnie na rowerze :szok:) to spotkał mnie deszcz- tak więc zamrznięta i zmęczona piszę do was teraz a jeszcze czeka mnie dziś wesele :-)

reklama
kasianka: moze dziaselka?? zajrzyj jej do buzki o ile sobie pozwoli ;-) bo mozliwe ze tez zaczely jej 4-ki wychodzic, a one sa duze i maluszek sie troszke przy nich nacierpiec musi :-(

Do góry