reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Ja powoli wracam do normalności. W piątek w pracy rano jadłam śniadanie-skóra od pomidora przykleiła mi się do żołądka. O 15 nie byłam w stanie wrócić do domu, męczyłam się do wieczora, dopiero po 20 zwymiotowałam. Pierwsze jedzenie zjadłam dzisiaj rano. koszmar. Schudłam 2kg. Nikomu nie życzę! Chyba dam sobie spokój z pomidorami do następnego sezonu. Brrrrrr

reklama
Złota jesień za oknem, słonko cudnie świeci, brzuszek rośnie, dzidzia zdrowa. Chyba zacznę lubić poniedziałki ;).

aniam a ja już długo miałam fazę że nic mnie nie ruszło i nie mdliło a od 2 dni znowu jestem wrażliwa jak poczuję jakiś dziwny zapach to znowu zbiera misię na wymioty ajuż tak ze 3 tygodnie nie miałam :(

a tak wogóle to jestem happy bo odebraliśmy w sobote mojego tatę ze szpitala (we wtorek usuwali guz z mózgu) juz jest oki ;D

Agao- super, ze tata juz w domu :)

A co do mdlosci- no wlasnie, ja tez mialam jakis tydzien czy poltora spokoju i myslalam, ze skonczyly sie moje cierpienia, a tu figa z makiem. Dzis przez te mdlosci nic zjesc nie moge. A choroba przechodzi, wiec to raczej nie z powodu przeziebienia.

Gorzej- przez te mdlosci jedyne na co czulam dzisiaj ochote to kogiel mogiel. Zeby sie nie narobic, postanowilam uzyc nowego robota kuchennego. Z tej funkcji- ubijania, jeszcze nigdy nie korzystalam, wiec wzielam instrukcje, polaczylam czesci... Niestety, moj zoladek powaznie wplynal mi na mozg i zalozylam zla pokrywke :-[ :( .....Pokrywka sie cala polamala!!! :o Rany, nie przyznam sie mezowi- tego robota on sobie wybral jako prezent na swoje urodziny!!! Dziewczyny radzcie- gdzie ja moge kupic sama pokrywke do robota siemens??? Czy to jest w ogole mozliwe? To jest pokrywka na te mise do sokowirowki. Pomozcie!!!

Aniam pisze:
Dziewczyny radzcie- gdzie ja moge kupic sama pokrywke do robota siemens??? Czy to jest w ogole mozliwe? To jest pokrywka na te mise do sokowirowki. Pomozcie!!!

musisz znalezc autoryzowany serwis siemensa (w pudelku z robotem nie bylo takich aderwsow ?) - mozesz udac sie do sklepu gdzie sprzedaja siemensa - na pewno maja odpowiednie adresy :) a potem udac sie w odpowiednie miejsce i o ile wiem nie powinno byc problemu (no moze poza cena i czasem oczekiwania) - powodzenia :)

hey zastanawiam się czy w kąciku ust to opryszcka czy zajad ? maiała któraś coś takiego ????

mam takie bolące pęknięcie/ to chyba zajad?

uważaj na maści na opryszczke, nie wszystkie są dozwolone,
natłuszczaj sobie - jak to zajad.
uważaj także na maść z witaminą a - jak bierzesz witaminki doustnie to tez już jest niewskazana.

reklama
No wiem ze salmonella grozi, ale co robic jak tylko to moglam zjesc? Zreszta podobno to tylko matce zaszkodzic moze, a przez lozysko nie przenika. Ale mysle ze nic mi nie bedzie. Cale zycie jem surowe zoltka i jakos do tej pory wszystko ok :)

Idzia- dzieki! :) Zaraz bede szukac.

Mi tez sie opryszczka zrobila ale moj lekarz powiedzial ze moge vratizolin stosowac. No i juz wlasciwie znikla.

Do góry