reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

hey już mi ból głowy przeszedł biegam po domu i sprzątam :mad: nie ma czasu myśleć o kłopotach
umyłam okna i zrobiłam obiad i pranie idę poodkurzać ufffffff

reklama
Nie wiem skąd w Tobie tyle siły Aga. Ja to się ledwo ruszam dzisiaj. Żeby nie mieć poczucia traconego czasu, wydziergałam sobie dwie czapki na jesień :) wydziergałabym coś dla dzidzi chętnie, ale nie bardzo mam wyobrażenie co do tych rozmiarów ( a raczej rozmiarków). Ale jutro może ja też trochę posprzątam... albo obiad ugotuję :)

jak ja bym coś zrobiła na drutach czy na szydełku tzn np czapkę to by to raczej przypominało worek na ziemniaki!!!!

kiedyś chciałam spróbować zrobić na zimę mężowi (wtedy narzeczonemu) skarpetki (takie domowe) jak mu pokazałam jedną to mnie zapytał co to jest i czy to nie przypadkiem wełniana prezerwatywa ;D ;D ;D :-[ :-[ ;D ;D

od tego czasu wolę sprzątać :laugh:
odkąd tata wyszedł ze szpitala dostałam powera

A ja dzisiaj wpadam w samozachwyt ;D-na buzce zadnego syfa,zdrowe,,dlugie pazokcie i wlosy lsniace-jak z reklamy :)
Nie ma mi tylko kto komplementow mowic-wiec sama sobie ;) ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh co tam

no ja też mam super paznokcie ! na włosy i cerę wcześniej nie narzekałam ale pazury mi się wzmocniły i to bardzo wykupiłam połowę lakierów INGLOTA i cały czas maluję ::)

Ja też strasznie cieszyłam się z gładkości mojej skóry... Do czasu: otóż w sobotę wesele mojej sister, ja świadkowa, a tu (to chyba z emocji) wulkan za wulkanem... ;( Będę musiała to dobrze zamaskować... Wyzwanie przede mną ;)

na 3 dni przed weselem wyskoczył mi wulkan na środku pomiędzy brwiami masakra przez trzy dni od rana do wieczora smarowałam go spirytusem salicylowym (punktowo, żeby nnie wysuszyć skóry wokól) i się zasuszył skórka zlazła i było git
polecam też DAVERCIN 2% roztwór w aptece (ojok. 3zł) na spirytusie z erytromycyną nanosi się go punktowo

reklama
Kinga, a ja polecam Ci  (oprócz davercinu - ja znam w maści) - super wizażystkę na lisciastej... dla niej nie ma rzeczy niemożliwych ;)

Do góry