reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
ja też mam niskie ;)

właśnie zrobiłam wszystko co wkleiłam wyżej jako zakaz :wyszorowałam okna powwiesiłam firanki i umyłam podłaogi ;D

Anik78 jak obrzeki mijają po nocy to spoko, obawiam się że czeka to wiekszość cieżarnych.
jak nie mjaja lub sa bardzo rozległe - to jest już problem, związany z nadciećnieniem ciążowym... i tag zgłoś to gin, a w sumie to on sam powinien zapytac lub zobaczyć , na kazdej wizycie powinien zbadać RR (cisnienie), obecność obrzeków i zylaków.

dziewczyny: nie narzekajcie na niskie ciśnienie - wysokie - to jest powazny problem - zwłaszcza w ciązy. mój głowny problem :(

pytia może źle leżysz? moja kuzynka też jest w ciąży i ma jakiś ucisk na kręgosłup bo np. czuje bezwład w łapkach i nie może prawie nic trzymać mama moja też tak miała ale to całe szcęście przejściowe :)

moje panie! wlasnie wrocilam od mojego gin. i sluchalam dzzis bicia serduszka mojego malenstwa! super przezycie. moj maz tez przy tym byl i tez bardzo mu sie podobalo tylko pytal dlaczego tak slabo bylo slychac :) nawet raz dzidzia kopnela w caly ten aparat. chyba nie lubi jak ktos sie nia tam ineresuje i jej zaglada czy cokolwiek innego robi :) za miesiac mam usg i moze poznam juz plec ;)
acha- jesli wasz lekarz nie ma mozliwosci zrobienia wydruku z usg mozna zrobic zdjecie monitorka aparatem, podobno przetestowane i sprawdza sie. my tego sprobujemy za miesiac wlasnie. a tymczasem pozdrawiam

jednak się nie szczepię jednak mój gin powiedział że w żadnym wypadku ale powiedział mi że jak mam przez 5 miesiećy mieć praktyki w szpitalu to lepiej jak wezmę dziekankę :( zastanowię się a może coś podpowiecie

a tak wogóle to strasznie boję się ptasiej grypy >:(

agao ja tez sie tej ptasiej grypy panicznie boje,moze dlatego ze mamy dzidziusia w brzuszku........jakbym nie nosila pod serduszkiem malenstwa tobym w ogole o tym nie myslala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry