reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Boże, wstaje jutro o 4:30 i jadę do Słupska do szkoły...

za co ???

mam regularne zjazdy co 2 tygodnie, 15 termin, 17 zjazd ;D

wkurzyli mnie, bo dzisiaj dostałam zawiadomienie, ze jutro mam zjazd, a jestem paskudnie zmeczona, myslałam że odpocznę, z tu trzeba sie tyłać pociągiem potem w akademiku, a na poniedziałaek znowu nie bedę przygotowana do pracy (poczatkujący nauczyciel - jeszcze musze kompletowaćwiedzę, materiały i konspekty - no i staż z dyrektorem za opiekuna ;) )

reklama
Wspolczuje Azik. Tez nienawidzilam weekendow zjazdowych. Nie martw sie szybko zleci i wkrotce beda to juz tylko wspomnienia.  Tylko kurcze uwazaj na siebie jak bedziesz zima dojezdzala zeby sie nie zaziebic. Termosik z goraca herbatka bierz ze soba.

nic mnie tak nie męczy jak to wstawanie,
a za późno sie dowiedziałam, bo odkąd jestem w ciązy to planowałam jechać na noc i jeszcze odespać się w akademiku..

za 2 tygodnie tak zrobię... o 1:00 będę w łóżeczku, do 8 pośpię - to i tak lepiej niż później funkcjonować od 4 do 20... brr a śpiaczkę mam okropną

wczorajmiałam inaugurację,od 10pażdziernika jestem studentką na pełen etat.....mam nadzieję,że jakoś pogodzę naukę z maleństwem.....

powiem wam ze z dnia na dzien czuje sie coraz lepiej :D
male sie czasami buntuje jak za pozno pojde spac ;) (tak jak wczoraj) ale ogolnie jest fajie. przybywa mi sil i coraz wiecej rzeczy moge zrobic w domu :D

reklama
A u mnie coraz gorzej ::) mam wieksze mdlosci niz na poczatku.............chyba mi to tak zostanie do konca...........gdzies wyczytalam ze minie z ruchami dzidzi,wiec zobaczymy

Do góry