K
KingaP
Gość
ach, zapomniałam, Azik, a czy teść chciał się dołożyć do tej ekipy?
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie poki co wszystko dobrze, i niech tak bedzie jak najdluzej
Jutro jedziemy do Bialej Podlaski do babci mojego P. wracamy dopiero w sobote, juz sie ciesze, bo babcia nie widziala Karolka ponad rok. Wracamy w sobote, pranko, przepakowanie bagazy i w niedziele wieczorem jade z Lolem (moj P niestety musi jechac do pracy na tydzien wiec biore rodzicow) nad morze, Kingus mam nadzieje ze uda sie zorganizowac spotkanko choc na popoludniowa kawkei wracamy 27go lub jak moj P bedzie mial wolne dopiero 2go wrzesnia, jak ja sie ciesze, oby tylko pogoda dopisala
![]()
ach, zapomniałam, Azik, a czy teść chciał się dołożyć do tej ekipy?
Jak ja uwielbiam takie komentarze ze strony zatroskanych dziadków![]()
A ja dostałam się na listopad i to w tym roku :-) Nie wiem jeszcze dokładnie na jaki termin - to dogadam pod koniec tygodnia.
My nad morze do mieścinki Karwia-Ostrowo - już się doczekać nie mogę, a to dopiero 3 września jedziemy.