reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ej lolcia nie wygłupiaj się i nie choruj..
u nas też deszczowo dzisiaj choć słońce dzielnie walczy o swoje miejsce:-D żeby mu się udało, bo ja mam też ochotę na jakiś spacer....

reklama
oby słońce wygrało:-D
u mnie raczej szans na to brak, pada i pada:baffled:

Kinga hop hop, co sie nie odzywasz brzuchatko???? Zawsze Ciebie pełno a tu od jakiegoś czasu ledwo co posta skrobniesz:dry:
Wszystko w porządku???
Co u aqua???

U nas piękna pogoda a ja w łóżku z nakazem leżenia. Ostatnie 3 dni w szpitalu i negocjowaniu z wariująca macicą, że na poród jest zdecydowanie za wcześnie. Na szczęście sytuacje lekarze opanowali ale we wtorek nie było mi do śmiechu. Teraz 2 tony leków i oszczędzanie się, dozwolony 1 spacer dziennie o ile brzuch pozwala. Jeszcze 2 miesiące w dwupaku powinnam wytrzymać.

W szpitalu mój synek stał się córeczką ... Więc chyba dopiero po porodzie dowiem się kogo mój brzuch skrywa.

Kasianka bosko wygladasz na avatarku.

asioczek oszczędzaj sie kobieto!
hmmm to teraz bedziesz dwie pannice w domu miała:-D

Lolcia raczej stawiam na błąd w szpitalu :) Maluszek ma nóżki ściśnięte razem i za dużo nie było widać :) A USG robiły 2 młodziutkie dziewczyny więc jest nadzieja, że jednak chłopak. Ale teraz płeć jest najmniej istotna najważniejsze, żeby zdrowe i przynajmniej miesiąc w brzuszku wytrzymało.

Asioczku- odpoczywaj kochana!
Kasianka- wow- swietnie wygladasz-no i milo Cie wiedziec!!!
U nas tez pogoda w kratke- ledwo wywiesze pranie na sznurek juz musze leciec je sciagac bo pada...

Asioczku - to utrzymaj Ty się jeszcze w tym łóżeczku :)

niech Twoje Maleństwo sie nie śpieszy, pogoda taka w kratkę :p

Asioczku - zaciskaj nogi ;-)

mnie też dopadają skurczybyki ale ja to na wylocie, więcsię zbytnio nie stresuję i zakładam,że to przepowiadające :-)

Kasianka - chyba pierwszy raz cię "widzę" - pokaż całość!!:-)

reklama
Asioczku ..wytrzymaj jeszcze troszeczkę i koniecznie oszczędzaj się

Kasianka piekne zdjęcie ..śliczna jestes ..już wiadomo do kogo Giga jest taka podobna...w moim odczuciu ..skóra zdjęcta z Ciebie

Lolciu- ..kuruj się Kochana ..nie daj się przeziębieniu

u nas pogoda supe r...ale dopiero dzisiaj ..słoneczko i cieplutko ..zrobiło się ok południa..
ja niestety ..dzisiaj spędziłam dzień na zakupach ..mój K jutro urządza urodziny (kalendarzowo jest to 5.05.).ale dzisiaj torcik musiałam kupić ..poza tym spożywka ,i na targu po warzywa ..mięsny.....obładowana z siatami .o mój boże ..dobrze że autem ...i jeszcze prezent ..szał ..wróciłam do domu o 19......aaa i w między czasie ..posprzątałam w przerwie 2 godzinnej ..wymiękam ..a teraz robie mięsko ..itp.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry