reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
Nam też mówili, że do 10 razy na dobę skurcze nie są niczym groźnym. Także się nie zamartwiaj, Osinka, na pewno wszystko oki.

pytia pisze:
Nam też mówili, że do 10 razy na dobę skurcze nie są niczym groźnym. Także się nie zamartwiaj, Osinka, na pewno wszystko oki.

staram się nie martwic, tylko że ja od wczoraj mam mocno napiety cały brzuch i przy każdym kroku mnie boli, podejrzewam, że to wiązadła zaczynają mnie ciagnąć, będę dziś leżeć, więc mi przejdzie pewnie - ostatecznie nospę wezmę

dziewczyny kochane jesteście!
niepotrzebnie mam jakieś histerie :( to pewnie przez to, że sama się urodziłam w 32tygodniu i boję się o moje maleństwo
jak kobieta w ciąży coś wbije sobie do głowy, to nie ma zmiłuj się ehhh

no i zobacz jaka fajna babka wyrosła z ciebie;
ja mam skurcze od dwudziestego któregos tygodnia, szyjka krótka, maluch nisko i co? - tydzień 35 a on sobie siedzi radośnie; pewnie jeszcze trochę czasu tak będzie siedział mądrala - kto by wyskakiwał w taki mróz ;D

iwosz pisze:
no i zobacz jaka fajna babka wyrosła z ciebie;
ja mam skurcze od dwudziestego któregos tygodnia, szyjka krótka, maluch nisko i co? - tydzień 35 a on sobie siedzi radośnie; pewnie jeszcze trochę czasu tak będzie siedział mądrala - kto by wyskakiwał w taki mróz  ;D

;D w sumie racja, nikt nie wierzy, że wazyłam 900gram ;) jakos teraz po mnie nie widać ;)
chyba mi sie nudzi i tyle ;) muszę sobie znaleźć jakies zajęcie ;)

reklama
Do góry