reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

catherinka, ale miałaś wczoraj szalony dzień! :) wszystko zrealozowałas, więc jest w 100% udany ;)

ja miałam wczoraj leniwca, a przy tym źle się czułam, przelezałam i przedrzemałam cały dzień! dzisiaj wstałam o 6, bo byłam strasznie głodna, zrobiłam sniadanie, zjadłam i poszłam spać ;) własnie wstałam! ::)

reklama
Catherinka, to się nie nudziłaś ;D Mnie przydałby się spacer, ale zimno dzisiaj u nas (-15) i słoneczko nie świeci...

ja też chcę spacer!!!! u mnie coprawda słońce świeci jak szlone ale nie przeszkadza to zupełnie w tym żeby był "upał" -19 więc ze spaceru nici, nawet moja sunia wielka fanka łona natury nie daje się wyciągnąć na spacer tylko grzeje się w plamie słońca na fotelu

a ja dzisaij o dziwo zasnęłam może dlatego że w objęciach męża spało mi się bezpiecznie i dobzre
tyle ze 3 razy wstawalam siku ( i tak mało) i jak się budziłam to było mi ciepło -grzaliśmy mocno w nocy bo na term. za oknem - 24 stopnie i jak się tylko zmniejszało ogrzewanie to zimnica

więc nawet jak się odkryłam w nocy spocona to nie marzłam - tylko mokre ręczniki powiesiłam na wszystkie kaloryfery jdnak dzisiaj mam zatkany nos i dosyć ze mam zgniecione płuca to muzszę oddychać przez usta :( :(

Fionka: bierz przykład z psiaka i razem z nim się powygrzewaj w plamce słońca. ja dziśodpuściłam wyjście na dworek (u mnie -16), bo jutro rano jadę do okulisty i wystarczająco sobie tyłek wymrożę.

Witam koleżanki!
Dopiero doprowadziliśmy mieszkanie do porządku po wczorajszej imprezie i poprzestawialiśmy meble na dawne miejsca :)
Zrobiłam 2 tarty - z wędzoną rybą i z kozim serem :p :p :p - szybko poszły
ech fajnie było
gdyby jeszcze tylko teściowie dali nam spokój z awanturami ....

a dziś pokusiliśmy się o krótki spacer - z tego mrozu aż oddychać nie można było!! a jutro ma być jeszcze zimniej!!! - nie ma po co wychodzić! - spaceru szybko nam się odechciało ;)

Odpukać, ale od wczoraj brzuszek praktycznie mi się nie spina :laugh: i w ogóle czuję się dobrze (prócz tego, że mam zgagę i nie sypiam w nocy)

reklama
a mi dzisiaj jak na złość - spina się brzuchol, nie wiem czemu... na dodatek pobolewa mnie dół brzucha przy gwałtownych ruchach, mam nadzieję, że jutro będzie lepiej

Do góry