reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

fionka pisze:
masz rację osinko, bardzo żle znoszę wysokie ciśnienie, bo w ciąży zaczęłam cierpieć właśnie na podwyższone ciśnienie więc taka aura mi nie służy, wcześniej też się świetnie czułam w mrozy ale przed ciążą byłam niskociśnieniowcem

to stąd te problemy! mi w ciąży jeszcze bardziej obnizyło się ciśnienie, chodziłam jak śnięta ryba, dlatego teraz pogoda jest dla mnie w sam raz! :)

reklama
Dzięki dziewczyny!!! Kończę 26 lat...  ;D
Ja też jestem niskociśnieniowcem, nawet w ciąży - i bardzo odpowiada mi to ciśnienie, choć ta temperatura już mniej - ale i tak wolę ją od upałów ;D ;D

ja ogólnie wolę upały, bo jestem zmarźluchem ale ta zasada nie dotyczy ciąży, akurat z tego , że teraz jest zima się cieszę, bo jest mi ciągle goraco i duszno i nie wiem co by było w lato

Sto lat iwosz!!! Spełnienia marzeń, jedno pewnie się powoli spełnia!! :)

Ja uwielbiam słońce, zaraz zmieniam "lokal", bo w tym pokoju nie mam bezpośredniego słoneczka :)
Ja czuję się dobrze. Tym bardziej, że jestem od kilku dni wyspana, wyluzowana (nie licząc drobnych malo przyjemnych sytuacji, o których szaaa, żebym sie tu nie nakręciła). Jest ok. :)

nie mam pojęcia, do tej pory miałam zapalenie spojówek trzy razy w życiu i nie wiem co było przyczyną, wiem tylko, że to strasznie upierdliwa dolegliwość

iwosz - wszystkiego najlepszego i samych słonecznych dni!

fionka - współczuję, miałam zapalenie spojówek 2 razy w życiu - masakra! szczególnie rano po obudzeniu - mi się to brało z ogólnego przemęczenia i stresu (tak jak opryszczka)

a co do spania - to mogłabym spać za pieniądze! w dzień jestem dość ruchliwa ale marzę tylko o położeniu się i mogę spać po 10 godzin i więcej, tylko przyzwoitość mi nie pozwala :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry