reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

osinka - życzę miłego wypoczynku dzisiaj i zrelaksowanego brzusia ;)

dziewczyny - mówiąc o spinaniu się brzuszka macie na myśli to, że robi się on jak twarda bryła i nie da się wtedy wyczuć gdzie leży maluszek??

reklama
mi też się spina i mnie pobolewa u dołu czuję ciągnięcie wzięłam na noc nospę

spałam jak zając pod miedza włączone były kaloryfery bo -26 w nocy i nos mam zatkany niemiłosiernie

czuję się beeeeee

idę się wykąpać może mi się poprawi

no i właśnie się dowiedziałam dzieki wam, że mi też się czasami brzusio spina, szczególnie jak jestem zmęczona albo zdenerwowana, a jutro idę na usg i zobaczę jakie figury aktualnie robi mój synek i czy leży główka w dól, już się nie mogę doczekać ;D

a wogóle to dzisiaj jestem jakaś ciężko znudzona i w głowie mi się kręcia, niech się już skończą te mrozy, bo ja je bardzo źle znoszę :(

marne coś dziś to moje samopoczucie, oj marne...
może dlatego, że wczoraj przemarzłam trochę i wyczerpałam energetycznie, więc dziś mój organizm się regeneruje?
idę do sklepu - będę robić super kapuśniak  ;D
a potem pod kołdrę + książka + herbata z cytrynką + słodkie urodzinowe lenistwo  ;D

masz rację osinko, bardzo żle znoszę wysokie ciśnienie, bo w ciąży zaczęłam cierpieć właśnie na podwyższone ciśnienie więc taka aura mi nie służy, wcześniej też się świetnie czułam w mrozy ale przed ciążą byłam niskociśnieniowcem

iwosz pisze:
może dlatego, że wczoraj przemarzłam trochę i wyczerpałam energetycznie, więc dziś mój organizm się regeneruje?
a potem pod kołdrę + książka + herbata z cytrynką + słodkie urodzinowe lenistwo  ;D

iwosz masz urodziny?!!!!! sto lat sto lat niech zyjeeeeee żyjeeeeeee naaaaaam ;D

reklama
iwosz pisze:

iwosz! masz dziś urodziny?!

Wszystkiego najlepszego!!! spełnienia marzeń!!!! łatwego porodu!!!!! spokojnego dziecka!!!! ;) buziaki

Do góry