reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
tak Koga, mnie jeszcze np. boli przy chodzeniu
i dziękuję za życzenia!
i dziękuję za życzenia!
mi też się spina i mnie pobolewa u dołu czuję ciągnięcie wzięłam na noc nospę
spałam jak zając pod miedza włączone były kaloryfery bo -26 w nocy i nos mam zatkany niemiłosiernie
czuję się beeeeee
idę się wykąpać może mi się poprawi
spałam jak zając pod miedza włączone były kaloryfery bo -26 w nocy i nos mam zatkany niemiłosiernie
czuję się beeeeee
idę się wykąpać może mi się poprawi
no i właśnie się dowiedziałam dzieki wam, że mi też się czasami brzusio spina, szczególnie jak jestem zmęczona albo zdenerwowana, a jutro idę na usg i zobaczę jakie figury aktualnie robi mój synek i czy leży główka w dól, już się nie mogę doczekać ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
a ja Fionka o niebo lepiej się czuję w taaaakie mrozy
mam więcej energii w sobie! może Ci nie służy wysokie cisnienie na dworze??
marne coś dziś to moje samopoczucie, oj marne...
może dlatego, że wczoraj przemarzłam trochę i wyczerpałam energetycznie, więc dziś mój organizm się regeneruje?
idę do sklepu - będę robić super kapuśniak ;D
a potem pod kołdrę + książka + herbata z cytrynką + słodkie urodzinowe lenistwo ;D
może dlatego, że wczoraj przemarzłam trochę i wyczerpałam energetycznie, więc dziś mój organizm się regeneruje?
a potem pod kołdrę + książka + herbata z cytrynką + słodkie urodzinowe lenistwo ;D
masz rację osinko, bardzo żle znoszę wysokie ciśnienie, bo w ciąży zaczęłam cierpieć właśnie na podwyższone ciśnienie więc taka aura mi nie służy, wcześniej też się świetnie czułam w mrozy ale przed ciążą byłam niskociśnieniowcem
iwosz pisze:marne coś dziś to moje samopoczucie, oj marne...
iwosz masz urodziny?!!!!! sto lat sto lat niech zyjeeeeee żyjeeeeeee naaaaaam ;D
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
iwosz pisze:marne coś dziś to moje samopoczucie, oj marne...
iwosz! masz dziś urodziny?!
Wszystkiego najlepszego!!! spełnienia marzeń!!!! łatwego porodu!!!!! spokojnego dziecka!!!!