reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

ufff

byliśmy z Agatką w szpitalu, po serii badań okazało się, że to jednak kolka... mała miała robione badanie moczu, usg nerek, pęcherza moczowego, w jednej nerce sa powiekszone miedniczki nerkowe, ale w granicach normy, za 2 miesiące kontrola usg

pano doktor przepisała nam debridat i lacidofil - już Agacie podalismy pierwszą porcję, jak na razie śpi spokojnie, zresztą w trójkę odsypiamy nocne imprezowanie Agaty ;)

dziękuję kochane za wsparcie

reklama
Osinka - cieszę się, że wszystko ok z Agatką.

Benita - dzięki za dobre słowo. Przyda się, bo ciągle mam wyrzuty sumienia, że może popełniłam gdzieś błąd albo mogłam zrobić coś jeszcze... No ale przynajmniej dziecko się wreszcie najada i jest zadowolone.

kaśka76 pisze:
Osinka: jak to dobrze, że to tylko kolka. ucałuj gagatka. a gdzie byliście w dg czy na klimontowie?

w Klimontowie, ale pierwszy i ostatni raz, bo podobno w DG otworzyli oddział dziecinny - w Klimontowie przyjęli nas wyjjątkowo, ale obsługa super

u mnie kryzys...mała objada się do nieprzytomności następnie wkłada palec do buzi i rzyga, przebierałam ją i siebie 5 razy w ciągu godziny, i jeszcze nawrzeszczałam na pawła,że non stop siedzi w pracy a ja wszystko muszę robić sama...ja doskonale wiem,że mamy mnóstwo wydatków, na dodatek chcemy kupić mieszkanie....tylko,że w sytuacjach kryzysowych racjonale argumenty do mnie nie przemawiają..ja po prostu chciałabym się do kogoś przytulić :(

osinko!!! - całuski dla Agatki i dużo spokojnego snu dla Was obu :) :) :) :)

maga - ściskam i życzę cierpliwości!

... a ja tu chciałam żalić sie, że sobota wieczór a my w domu siedzimy, bo moja mama nie mogła dziś przyjechać, żeby popilnować Maksa ..... ale już sie nie żalę ;)

osinko, udanej nocki...i dobrze, że to tylko kolka
koga, chociaż z kimś siedzisz, ja sama (nie licząc Pati), bo mężulek w pracy :(

dziękuję Wam dziewczyny za słowa otuchy! :)
Agata już odsypia 2 nieprzespane dni i wczorajszą nockę, my też z nią dzisiaj po południu spaliśmy ;) zaraz idę spać, by na maxa się zregenerować

a debridat faktycznie szybko działa...i na dodatek Agacie bardzo smakuje :)

Ja tez sama bo maz dzis na dyzurze i wroci jutro :-[

Koga mysmy od 2, 5 miesiaca nigdzie sami nie byli. Ja od wyjazdu mojej mamy w marcu nie bylam sama nawet w spozywczym ;) za 2 tyg u meza w pracy jest impreza z tancami, nie mam z kim zostawic  malego, jedyna opcja to wynajeta niania albo pojsc na krotko z dzieckiem :p

Osinka moj maz mial staz w Kilmontowie i bardzo chwalil tamtejszych lekarzy.

reklama
osinka spokojnej nocki :)

kati ja też często czuję się jak samotna matka..

a dziś kiedy mój Michał miał wolny dzień to jakoś spejalnie tego nie odczułam. Biegałam jak zwykle w porze kąpieli od jednego dziecka do drugiego a on jak już kończyłam kąpiel Maksia głópkowato pytał czy mi pomóc ::) Jestem wściekła i chce mi się wyć!!!
a on już śpi
i ma w dupie...

Do góry